Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Rudi a mormota

Nemrég került megrendezésre a mormotanap, viszont Rudi, a kis lusta mormota átaludta az egészet. Az eset nem véletlenül történt, hiszen úgy gondolta a kis állat, hogy így elkerülheti az ünnepséggel járó stresszt.
| Forrás: Hivatalos oldal
Nemrég került megrendezésre a mormotanap, viszont Rudi, a kis lusta mormota átaludta az egészet. Az eset nem véletlenül történt, hiszen úgy gondolta a kis állat, hogy így elkerülheti az ünnepséggel járó stresszt.
farmerama-hirek-36.jpg

Amikor felébredt óriási meglepetés fogadta a kis mormotát, hiszen azt látta, hogy mindent hó borít a a környéken. Szerencsére ez a furcsaság csak a többi állat tréfája. Mivel Rudi meg akarta úszni a mormotanapot, ezért úgy határoztak, hogy megtréfálják őt.
A feladatod a Farmerama játékban, hogy segíts az állatoknak június 3. és 9. között a tréfa megszervezésében. El kell hitetned Rudival, hogy nem csak a mormotanapot aludta át, hanem az egész évet is!

A feladat tehát adott: változtasd a farmot téli világgá, ültess hógolyókat és guaranát, gyűjts vattacsomókat betakarításkor és teljesítsd az új izgalmas feladatsort a Gazdakörben. Természetesen a jutalmak sem maradnak el!

Hógolyó
Tulajdonságai: érési idő 4 óra, amit ad 10 TP, 1x1-es területen. Ültethetitek a fő farmos és az erdei tisztás területein.

farmerama-hirek-37.jpg

Guarana
Tulajdonságai: érési ideje 8 óra, amit ad 16 TP, 1x1-es területen. Ez is a fő farmotokra és az erdei tisztás területeire ültethető.

farmerama-hirek-38.jpg
Vattacsomó

farmerama-hirek-39.jpg
A Vattacsomó minden aratásból jöhet, továbbá a Varázs Fa ez alatt az Event alatt aratásonként 1 Vattacsomót fog adni nektek!

Rudi megtréfálásának eseménye 2014. június 3-án 14 órakor kezdődik, és egészen 2014. június 9-e 14 óráig tart. Az event jellege növénytermesztős-felreppenős-gazdaköri bedobálós. A szükséges növények a Hógolyó és a Guarana. Az eseményhez kapcsolódó felröppenő a Vattacsomó lesz. A besorolás közepes szintű, a szükséges játékos szint 2-26 között változik a feladatoktól függően. Az esemény kezdetét szokásosan az eventóra jelzi majd!

Mindenkinek jó szórakozást és kellemes játékot!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist