Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!
| Forrás: Hivatalos oldal
A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!

Használjátok ki a Farmerama online játék 2015-ös Valentin-napi meglepetését, mert a szerelmes malacka csak rövid ideig lesz kapható!

farmerama-hirek-107.jpg

Az akció kezdete 2015. február 13. péntek 14 óra, a vége pedig 2015. február 18. szerda 14 óra. A különleges tojás ára 299 Farmarany, melyet mindenki csak egy alkalommal vásárolhat meg.

A tojásból kikelő házi kedvencet minden minimum 2-es szintű játékos megvásárolhat a Gazdaraktárban. A vásárlás után kihelyezhető a Kerge kertbe illetve a Kincses szigetre. A területigénye 2x1-es. A Róza malacka tojás fejlődési ideje 168 óra. A fejlődési időt lecsökkenthetitek most is, a tojáskeltető sapka használatával, melyet szintén a Gazdaraktárban vásárolhattok meg 39 Farmaranyért cserébe.

farmerama-hirek-108.jpg

A fejlődési szakasz befejezése után 500 TP jutalmat kaptok (ha a Kincses szigeten helyeztétek el, akkor 500 BTP-t szereztek a bahamarama számlálótokra). További jutalomként egy "Szerelmi alagút" házi kedvencet is megkaptok.

A Szerelmi alagút érési ideje 20 óra, utána 500 TP-t (vagy 500 BTP-t) ad, emellett 1200 CSP-t és 10%kal több TP/BTP-t az ólakra és fejlesztéseikre fél órán keresztül.

Mindenkinek jó szórakozást és sok sikert a Farmerama különleges tojásának megszerzéséhez!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist