Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Renzo Valdemár visszatér

Örömhír érkezett a Farmerama játékba, hiszen Renzo Valdemár visszatért egy rövid időre az ingyenes játékba. Az érkezése jövő hét hétfőre tehető, az akció ideje alatt különleges játékokban vehettek részt.
| Forrás: Hivatalos oldal
Örömhír érkezett a Farmerama játékba, hiszen Renzo Valdemár visszatért egy rövid időre az ingyenes játékba. Az érkezése jövő hét hétfőre tehető, az akció ideje alatt különleges játékokban vehettek részt.

A vidámpark érkezése tehát 2014. november 17-én hétfőn várható, és egészen 2014. november 19. 11 óráig a játékban marad. Aki szórakozni vágyik, annak irány a vidámpark, és vegyen részt a három különféle játékban. A játékok minden legalább második szintű játékos számára elérhetőek. Ha a térképre kattintotok a játékban, akkor máris meg fogjátok látni a vidámparkot.

farmerama-hirek-93.jpg

Valdemár vándor vidámparkja három különféle játékot tartogat számotokra, melyre nevezhettek, ha rendelkeztek elegendő mennyiségű belépőjeggyel. Ezeket a belépőjegyeket megvásárolhatjátok a Gazdaboltban, amit a vidámparkban található Nyereménybódéból is elérhettek.
Egy belépőjegy 1 Farmaranyért vásárolható. Lesznek különféle csomagok is, melyeket vásárolhattok. Természetesen minél nagyobb csomagot vásároltok, annál nagyobb kedvezményt kaptok egy belépőjegy árából. Például az óriás csomag 150 belépőjegyet tartalmaz, az ára 100 Farmarany.
Aki nem szándékozik költeni belépőjegyre, annak se kell csüggednie, hiszen Valdemár minden játékos számára biztosított 10 darab ingyen belépőjegyet az első napon. A többi napon 4-4 darab jeggyel örvendezteti meg a Farmerama gazdáit.

farmerama-hirek-94.jpg

A következő játékokban vehettek részt. Mint a képen is láthatjátok lesz egy Muszklimérő játék. A játék során 3 ütés áll rendelkezésetekre, hogy minél magasabb pontszámot gyűjtsetek össze. Ennek függvényében kapjátok majd a zsetonokat is.

Egy másik játékban a vakondot kell ütlegelnetek, a neve Üsd a vakondot. A játék során 30 másodperc alatt minél több vakondot kell leütnötök. Egy dologra kell figyelnetek, hogy a nyuszilány fejére ne üssetek rá, mert akkor pontot vesztetek.

A harmadik játék, a Kalózok kincse játék lesz. Két fajta játékmód közül választhattok, normál és könnyített játék. A normál játék ára 1 belépőjegy, a könnyítetté 2 belépőjegy. A játék esetén 3 láda közül kell lőnötök az egyikre. Ha szerencsétek van, akkor egy aranykulcsot fogtok benne találni. Így nem estek ki, mehet tovább a játék, mindaddig, amíg a ládában zsetont nem találtok. Ekkor a játék véget ér, és az elért pontok alapján megkapjátok a nyeremény zsetonokat. A könnyített játék annyiban különbözőik a normál játéktól, hogy ott három hordó helyett, csak kettőre kell lőnötök. Így természetesen nagyobb eséllyel fogtok rátalálni az aranykulcsra.

Reméljük mindenki kipróbálja a vidámpark össze játékát, ehhez kívánunk sok szerencsét!

További jó játékot!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist