Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Ötödik képregény event - A vihar

Újabb képregény esemény jelent meg az ingyenes farmos játékban, a képregény event immáron az ötödik résszel folytatódik. Ezúttal is izgalmas történetben lehet részetek, ha részt vesztek a különleges Farmerama eseményen.
| Forrás: Hivatalos oldal
Újabb képregény esemény jelent meg az ingyenes farmos játékban, a képregény event immáron az ötödik résszel folytatódik. Ezúttal is izgalmas történetben lehet részetek, ha részt vesztek a különleges Farmerama eseményen.

A Farmerama játékról szóló hírekben már többször írtunk nektek a képregény eventről. Az esemény negyedik epizódjában olasz kölest és liliomot kellett tenyésztenetek. A Szupertraktor továbbra sem működőképes, így a legtöbb állat továbbra is a kereséssel van elfoglalva. Egyetlen egy állat nem keres a héten, ő Rackó, aki úgy döntött, hogy a héten inkább egy zsúrt rendez. A buli nem úgy alakul, ahogy azt a szervező szeretné. Mivel az állatok el vannak foglalva a betakarítással és a megrendelések teljesítésével, így nem jut idejük másra. Rackó ezért nagyon szomorú, látogassátok meg őt minél hamarabb. Ha elmentek hozzá, akkor nem csak az ő kedve lesz jobb, hanem a farmotokra is jó hatással lesz. A fekete bárány ha szomorú, akkor elkezd esni az eső. Segítsetek hát felkeresni Rackót, hogy újra kisüssön a nap. Gyűjtsetek képregényeket és tortamázakat a farmon és ültessetek óriás rebarbarát és léggömbvirágot. A jutalmatok most sem fog elmaradni a játékban: a napi bejelentkezési bónusz mellé mini tortácskákat kaptok különböző díszekkel.

farmerama-hirek-83.jpg

Az esemény 2014. szeptember 10-én szerdán kezdődött és egészen 2014. szeptember 16-án kedd 14 óráig fog tartani. 
Az event jellege növénytermesztős, kétféle felreppenős, különleges tárgyas, főtéri bedobálós. Az esemény növényei a már említett léggömbvirág és óriás rebarbara. A felreppenők az event alatt a képregény és a máz. Az eventhez tartozó különleges hozzávalók a minitorták lesznek. 

A vihar esemény megkezdéséhez most is megadtak a Farmerama készítők egy minimum szintet (18). 

A léggömbvirág érési ideje 4 óra, mely érése után 8 TP-t ad. Ültethetitek fő farmon, erdei tisztáson, szédült szántón vagy Bahamarama szigeten.

Az óriás rebarbara érési ideje 8 óra, és betakarításkor 12 TP-t kaphattok érte. A léggömbvirágnál egy kicsivel több TP-t (12 TP) ad az óriás rebarbara.

Ha vége van a játéknak és még maradt léggömbvirágotok vagy óriás rebarbarátok, akkor azok az esemény végén beváltásra kerülnek.

Az eseményhez tartozó felröppenők között megtalálhatjátok a képregényeket. A képregények minden aratásból előjöhetnek. A Varázs fa az event ideje alatt aratásonként 1 képregényt fog adni. Ha úgy gondoljátok, most is küldhettek ajándékba képregényt, naponta 5 vagy rúnával 7 darabot. A képregényt a gazdaboltban is megszerezhetitek magatoknak:

farmerama-hirek-84.jpg

A máz szintén felröppenő, mely minden aratásból jöhet. Szintén küldhető ajándékba napi 5 vagy rúnával 7 darab, amelynek fogadása beleszámít a napi 20 ajándékba. A máz a Gazdaboltban ugyancsak beszerezhető:

farmerama-hirek-85.jpg

A különleges event terméke a Vihar eseménynek a Minitorta lesz. A minitorta fontos hozzávalója az eseménynek, Rackó bárány az event ideje alatt minden nap 30 darab minitortát ada ajándékba belépési bónuszként. A begyűjtött torták a menübe kerülnek, a Dekorációs elemekhez. A minitortákat kihelyezhetitek majd a fő farmotokon, szédült szántón, erdei tisztáson vagy a Bahamarama szigeten.

farmerama-hirek-86.jpg

Még több információt elolvashattok a hivatalos Farmerama fórumon: ITT.

Reméljük mindenkinek tetszik az új esemény, jó szórakozást!Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist