Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Negyedik képregény esemény - Farm a pácban

Érkezik a negyedik képregény event az ingyenes farmos játékba. A negyedik rész még több izgalmat és kalandot tartogat számotokra. Az esemény július 3-án, csütörtökön veszi kezdetét és egy héten keresztül fog tartani.
| Forrás: Hivatalos oldal
Érkezik a negyedik képregény event az ingyenes farmos játékba. A negyedik rész még több izgalmat és kalandot tartogat számotokra. Az esemény július 3-án, csütörtökön veszi kezdetét és egy héten keresztül fog tartani.

farmerama-hirek-62.jpg

A negyedik képregény eseményben a farmmunkások jobbkeze, a szuper traktor felmondja a szolgálatot. Gerry az intéző és a farmmunkások csapata viszont nem csüggednek, nem adják fel. A megrendelő kívánságait mindenképpen ki kell szolgálni. A Farmerama játék titeket hív, hogy segítsetek nekik. Termesszetek a játékban olasz kölest és liliomot, gyűjtsétek össze a lasszókat, amelyek betakarításkor bukkannak fel!

Olasz köles: érési ideje 4 óra, 32 TP-t ad (2x2-es területen), ültethető minden területen kivéve Kincses sziget és Kerge kert. Ha a Bahamarama szigetre ültetitek, akkor BTP-t kaptok érte.
farmerama-hirek-63.jpg
Fehér liliom: érési ideje 8 óra, 48 TP-t ad (2x2-es területen), hasonlóan ültethető mint az olasz köles.
farmerama-hirek-64.jpg
Az esemény végén minden olasz kölesért 3 TP-t és 2 CSP-t, a fehér liliomért pedig 4 TP-t és 4 CSP-t kaptok.

Az event felröppenője a lasszó lesz, amely minden aratásból jöhet.
farmerama-hirek-65.jpg

A lasszót ajándékba is küldhetitek napi 5 (vagy rúnával 7) darab. Fogadása majd be fog számítani a napi 20 ajándékba. A lasszót továbbá a Gazdaboltban is megvásárolhatjátok.
farmerama-hirek-66.jpg
Az esemény végén a fel nem használt lasszókért darabonként 5 TP és 4 CSP jár.

Az esemény kezdete: 2014. július 3. csütörtök 14 óra.
Az esemény vége: 2014. július 10. csütörtök 14 óra.

Az eseményről további információkat a hivatalos fórumon ITT találhattok!

Jó szórakozást a negyedik képregény eseményhez!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist