Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Munkások akciós áron - június 7-8.

Júniusi hosszú hétvégén ismét akciós áron szerezhetitek meg a munkásokat az ingyenes Farmerama játékban. Ha úgy érzitek, hogy lassan halad a termelés, és szeretnétek egy kicsit pihenni is, akkor vásároljatok most munkásokat a játékba.
| Forrás: Hivatalos oldal
Júniusi hosszú hétvégén ismét akciós áron szerezhetitek meg a munkásokat az ingyenes Farmerama játékban. Ha úgy érzitek, hogy lassan halad a termelés, és szeretnétek egy kicsit pihenni is, akkor vásároljatok most munkásokat a játékba.

Az akció kezdete: 2014. június 7. szombat 10 óra
Az akció vége: 2014. június 8. vasárnap 11 óra

farmerama-hirek-25.jpg
Az akció ideje alatt mindhárom munkás (aratógép, vetőgép, állatgondozó) 48 órás bérleti díja 7 Farmarany lesz egyenként. Az építőmester szolgáltatás 1 farmaranyért lesz megvásárolható.
Az akció ideje alatt a kedvezményes ár fog majd megjelenni a munkásoknál, és kint lesz az 50 százalékos tábla is.

farmerama-hirek-26.jpg
Az esemény kezdetét most is szokásosan a farmos játék eventórája jelzi, illetve a játék hírfelületén is elolvashatjátok.

A hosszú hétvégén érdemes kihasználni a játék adta akciót!

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó játékot!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist