Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Méhtenyésztés

Ki ne szeretné a finomabbnál finomabb fajta mézeket, melyeket a szorgos kis méhecskék gyűjtenek. A Farmerama játékban mától egy új esemény válik elérhetővé, a méhtenyésztés.
| Forrás: Hivatalos oldal
Ki ne szeretné a finomabbnál finomabb fajta mézeket, melyeket a szorgos kis méhecskék gyűjtenek. A Farmerama játékban mától egy új esemény válik elérhetővé, a méhtenyésztés.

A legutóbbi Farm Kemping esemény nagyon sok játékos kedvence volt a játékban, a készítők remélik, hogy a mostani méhtenyésztés esemény is hasonló pozitív visszajelzésekkel zár.

A megszokott módon egy időszakos gazdaköri feladatsor is érkezik a tenyésztés bevezetésekor, valamint a már jól ismert rúnák is felkerülnek ismételten a Bölcs Tölgyre.

farmerama-hirek-80.jpg

A tenyésztés kezdete 2014. augusztus 15. péntek 14 óra. A galaktikus méz esemény feladatsorának kezdete szintén péntek 14 óra, a vége pedig augusztus 20. szerda 14. óra.

A méhtenyésztéshez köthető két állandó gazdaköri küldetés megjelenése 2014. augusztus 20. 14 órára várható. A két méhtenyésztős rúna szintén az esemény kezdetekor, azaz pénteken 14 órakor kerül be a Farmerama játékba.

A méhtenyésztés érkeztével új akciós csomag is vásárolható, melyben egy méhkirálynő tenyésztői kosarat szerezhettek meg magatoknak.

farmerama-hirek-81.jpg

A gazdaköri feladatsor nem állandó időtartamú, ideiglenes küldetés a játékban. Az esemény jellege: gazdaköri beállítások, az esemény teljesítéséhez szükséges szint: 49. Az eseményt most is az eventórára kattintva tudjátok majd elindítani.
farmerama-hirek-82.jpg
Minden ezüst feladatért 1 csillag, minden arany feladatért 2 csillag és minden gyémánt feladatért 3 csillagot szerezhettek meg a játékban.

A nyeremények a játékban: rózsaszín zselé, mely a pajtában az éléskamra polcára kerül. Elfogyasztása után 50%-kal rövidül a tenyésztési idő a tenyésztelepen 8 órán keresztül.

Különböző dekorációs elemekkel is találkozhattok az event ideje alatt: virágbébik, űrmézbár.

Két fontos épületre lesz szükségetek az esemény alatt: a kaptárra és a méhészetre.

Sok sikert mindenkinek a méhészeti eseményhez!Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist