Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Májusi ajándékkód

A népszerű farmos játék készítői a közelmúltban felmerült hibák kompenzálásának érdekében egy bónuszkóddal kedveskedik minden farmernek a játékban. A kódot mindenki csak egyszer használhatja fel.
| Forrás: Hivatalos oldal
A népszerű farmos játék készítői a közelmúltban felmerült hibák kompenzálásának érdekében egy bónuszkóddal kedveskedik minden farmernek a játékban. A kódot mindenki csak egyszer használhatja fel.
farmerama-hirek-29.jpg
A kódot beválthatjátok 2014. május 27. (kedd) 16 óra és 2014. június 1. (vasárnap) 23:59. között.

A bónusz ajándékkóddal a következő jutalmakat szerezhetitek meg az ingyenes játékban:
  • 1 db Titokzatos csemete a farmotokra
  • 1 db Titokzatos csemete a Bahamarama szigetre
  • 1 db Party pörgetés
  • 3 óra aratómunkások, amely a kód beváltását követően azonnal aktiválódik

A Bahamarama titokzatos csemetékből kifejlődhetnek: Szintnek (Maja szobornak) megfelelő XL fa és XXL fa, Gránátalmafa és Pisztáciafa.
A Farm titokzatos csemetéből kifejlődhetnek: Szintnek megfelelő XL és XXL fal, Bodzafa, Aranylevelű fa, Bájitalfa, Ginkofa, Magnóliafa, Ringlófa, Gesztenyefa, Citromfa, Őszibarackfa, Tavaszi fa, Szivárványfa, Tojásfa, Tehéntejfa.

Érdemes tehát kihasználni mindenkinek a bónusz adta lehetőséget!

És a legfontosabb dolog: ezt a bónuszkódot tudjátok felhasználni a Farmerama játékban: THANKYOU2014

Ha véletlenül rosszul adnátok a kódot, akkor hibaüzenetet kaptok. A következő próbálkozást egyből nem fogja elfogadni a rendszer, arra egy kicsit várnotok kell majd.

Mindenkinek jó játékot!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist