Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Május eleji Mega TP nap

Alig kezdődött meg a május, és máris Mega TP napot tartanak a népszerű farmos játékban. A Farmerama játékosok nagy örömére a hétvégén ismét TP bónuszban részesülhetnek azok a játékosok, akik Farmaranyat rendelnek.
| Forrás: Hivatalos oldal
Alig kezdődött meg a május, és máris Mega TP napot tartanak a népszerű farmos játékban. A Farmerama játékosok nagy örömére a hétvégén ismét TP bónuszban részesülhetnek azok a játékosok, akik Farmaranyat rendelnek.

farmerama-hirek-16.jpg

A Mega TP nap kezdete magyar idő szerint 2014. május 10. (szombat) 10 óra, az akció vége pedig 2014. május 11. (vasárnap) 11 óra. Aki az akció ideje alatt Farmaranyat rendel, az ajándékba kap majd egy 100%os TP bónusz táblát, amely 1 teljes napig érvényben lesz. Az ajándékbónusz Prémium Tagság és Kezdő Csomag megrendelése esetén is jár. A megnyerhető TP bónusz hatása a kerekkeréken megnyerhető táblával egyezik meg.
Annyit még érdemes tudni az akcióról, hogy csak egy megrendelésre érvényes. A megszerzett bónuszt a Bónuszjelző ikon jelzi.

farmerama-hirek-17.jpg

Az akció kezdetét most is az eventóra jelzi, és természetesen a Hírek felületen is olvashatjátok majd.

Kellemes napot mindenkinek!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist