Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Kerekkerék Party

Új nagyszerű esemény érkezik kedvenc farmos játékotokba, méghozzá a Kerekkerék Party pörgetés vására. A pörgetéssel rengeteg fantasztikus jutalmat zsebelhettek be a játékba, a főnyeremény pedig ezúttal a Betöltővirág lesz.
| Forrás: Hivatalos oldal
Új nagyszerű esemény érkezik kedvenc farmos játékotokba, méghozzá a Kerekkerék Party pörgetés vására. A pörgetéssel rengeteg fantasztikus jutalmat zsebelhettek be a játékba, a főnyeremény pedig ezúttal a Betöltővirág lesz.

farmerama-hirek-30.jpg

Az esemény várhatóan 2014. május 28. szerda 10 órától egészen 2014. június 2. hétfő 11. óráig fog tartani. Az akció időtartama alatt különböző csomagokban vásárolhattok party pörgetéseket. A pörgetésjegyek vásárlását a kerekkeréknél található + jelre kattintva hívhatjátok elő:

farmerama-hirek-31.jpg

A Gazdaraktár felületén különböző csomagokból választhattok majd. A legolcsóbb Party pörgetés 8 Farmaranyba kerül, ezért egy darab pörgetést kaptok. A legdrágább, de egyben legjobban gazdaságos pörgetés vásárlás 400 Farmaranyba kerül, ezért 100 pörgetést kaptok.

farmerama-hirek-32.jpg

Az esemény különleges főnyereményt is tartogat számotokra: az új főnyeremény a Betöltővirág. Nézzük meg mit is kell tudni a Betöltővirágról, melyet 2-es szinttől helyezhettek ki az alábbi helyekre: Fő farm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Kincses sziget. Sajnos a Bahamarama szigetén nem kihelyezhető.
Területigénye: 1x1
Érésideje: 9 óra
Jutalma: 260 TP, mely a farm TP számlálón fog jóváíródni.

Ahhoz, hogy a betöltővirág animációját láthassátok, és hallhassátok dallamát, működésbe kell hoznotok. Ezt úgy tehetitek meg, hogy az egérrel rákattintotok, és addig nyomva tartjátok, amíg az időmérő fel nem töltődik teljesen. Ha elengeditek, akkor zenélni, és táncolni fog a virág!

farmerama-hirek-33.jpg

Az aktuális esemény kezdetét szokásosan a Hírek oldalon is elolvashatjátok a Farmerama játékban, és az Eventóra is jelzi.

Sok sikert a party pörgetésekhez! Kellemes napot mindenkinek!


Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist