Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Karácsony 2014

Már egy hét sincs karácsonyig, a Farmerama játékvilágban már mindenki izgatottan várja az ünnepeket, neki is álltak sütögetni az állatok. Ti is érzitek már a finom karácsonyi sütemények illatát?
| Forrás: Hivatalos oldal
Már egy hét sincs karácsonyig, a Farmerama játékvilágban már mindenki izgatottan várja az ünnepeket, neki is álltak sütögetni az állatok. Ti is érzitek már a finom karácsonyi sütemények illatát?

A karácsonyi készülődések elengedhetetlen eleme, a sütés. Süss hát te is minél több süteményt a játékban, hogy farmod igazi kekszparadicsommá válhasson.

Ültessetek ánizst a földetekre és állítsatok elő különleges karácsonyi lisztet a malomban. Közben gyűjtsetek betakarításkor előbukkanó habzsákokat. Ha minden meg van, akkor biztosan finom és dekoratív kekszeket tudtok majd készíteni.

Az esemény kezdete a mai nap, azaz 2014. december 19. péntek 14 óra. Az különleges karácsonyi event vége, karácsony első napja, 2014. december 25. csütörtök 14 óra.
farmerama-hirek-95.jpg
Az esemény jellege: növénytermesztős, felreppenős főtéri beszállítós. Az event növény az ánizs, a felreppenő pedig a habzsák. A különleges hozzávaló a karácsonyi eseményhez a karácsonyi liszt. Ahhoz, hogy neki lássatok az eseményhez, minimum 2-es szinten kell hogy álljatok a Farmerama játékban. Továbbá szükséges, hogy rendelkezzetek a Bahama szigettel. Az eseményt most is az főtéri eventórára kattintással érhetitek el.

Nézzük meg röviden, az eventnövény, az ánizs tulajdonságait:
farmerama-hirek-96.jpg
Érési ideje: 8 óra, ez után 60 TP-t ad 2x2-es területen. Ültethető mindenhová kivéve a Kincses Sziget és a Kerge Kert. A Bahama szigeten most is BTP-t ad.

Az eventnövény a játék végén beváltásra kerül, egy darabért 4 TP-t és 4 csengőpengőt kaptok.

Az esemény felröppenője a habzsák, amely minden aratásból jöhet. De ajándékba is küldhető a szokásos napi 5 (rúnával 7) darab, és fogadása beleszámít a 20 ajándékba. Habzsákot a gazdaboltban is beszerezhetitek, az alábbi árakon:
farmerama-hirek-97.jpg
A fel nem használt habzsákok szintén beváltásra kerülnek a játék végén, 6 TP, és 5 csengőpengőért cserébe.

Az esemény különleges hozzávalója a karácsonyi liszt, melyet a malomban állíthattok elő. A liszt keverése a Bahama szigeti malomban nem lehetséges, csakis a főfarmon. Egy liszt előállítása 1 óra és 12 percet vesz igénybe. A liszthez hozzávalók: 2 búza, 3 zab és 5 köles.

A fel nem használt lisztek automatikusan beváltódnak a játék végén, 25 TP és 15 csengőpontért

Az esemény során különleges jutalmakat szerezhettek, mint például a kekszsütöde, a nyugdíjas mikulás, kis kekszszörny vagy a Karácsonyi felhősor.

A főtéren vagy az eventórán keresztül elérhető a 2014-es karácsonyi játék kezelőfelülete:
farmerama-hirek-98.jpg
A beadási felület megnyitása
  1. Haladásunk mutatója, ajándékok megtekintése
  2. Eventkosarak és felreppenő vásárlása
  3. A karácsonyi liszt számlálója
  4. A habzsák mennyiségének mutatója
  5. Az eventnövény mennyisége
Mindenkinek jó szórakozást a játékhoz, és kellemes ünnepeket!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist