Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Kacsa Kata szupertrágya akciója

Érdemes figyelni a játékot, hiszen hamarosan újabb akciókra kerül sor farmotok életében. Kacsa Kata hamarosan megérkezik a játékba, és mindenki feltankolhatja készleteit.
| Forrás: Hivatalos oldal
Érdemes figyelni a játékot, hiszen hamarosan újabb akciókra kerül sor farmotok életében. Kacsa Kata hamarosan megérkezik a játékba, és mindenki feltankolhatja készleteit.

Az akció a hivatalos Farmerama oldal információ szerint 2014. április 5-én szombaton 10 órától veszi kezdetét és egészen április 7-éig, hétfő 11 óráig fog tartani. Így hát érdemes lesz a hétvégén figyelni a játékot.

farmerama-hirek-0.jpg
Nézzük meg a szuper trágya akciós csomagokat egy kicsit részletesebben:

- A kis csomag ára 49 FA, a közepes csomag 125 FA, a nagy csomag 249 FA. A felsorolt csomagokra sorrendben 30%, 40% és 50% kedvezményt kaptok.

Nézzük a csomagok tartalmát:

- Kis csomag: 65 Kacsa Kata szupertrágya
- Közepes csomag: 175 Kacsa Kata szupertrágya
- Nagy csomag: 375 Kacsa Kata szupertrágya.

Az utolsó csomaghoz további bónusz is jár: ha ebből vásároltok, akkor a szomszédaitok is kapnak kettő-kettő darab Kacsa Kata szupertrágyát.

Figyeljétek a játékot folyamatosan, az akció kezdetét majd az eventóra fogja jelezni, és a léghajón láthatjátok majd.
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist