Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Indul a kakukk-tenyésztés

Beköszöntött a tavasz, rengeteg madár énekel az erdőben, köztük a ravasz és kényelmes madár, a kakukk is. A Farmerama játékban május 20-án indul a kakukk-tenyésztés, amely az eddigiektől kicsit el fog térni.
| Forrás: Hivatalos oldal
Beköszöntött a tavasz, rengeteg madár énekel az erdőben, köztük a ravasz és kényelmes madár, a kakukk is. A Farmerama játékban május 20-án indul a kakukk-tenyésztés, amely az eddigiektől kicsit el fog térni.

farmerama-hirek-23.jpg

A kakukk madarat mindenki ismeri, egy furfangos, ravasz madár. Nincs neki saját fészke, tojásait titokban a többi madár fészkében költi ki. Ez fog történni a kedvenc farmos játékunk esetében is. A kis madár a tojásait majd a többi állat óljában helyezi el a farmon. Ennek következtében különleges, új kakukkfiókák fognak kikelni, amelyeket a tenyésztelepeteken tovább tenyészthettek. Az így kapott kakukk féléket az új kakukkos feladatsorban adhatjátok majd le 2014. május 27-ig.

farmerama-hirek-24.jpg

Az esemény kezdete: 2014. május 20. kedd 14 óra
Az esemény vége: 2014. május 27. kedd 14 óra

Mindenkinek jó játékot és jó kakukk vadászatot! :)
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist