Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Húsvét 2014

Közelegnek a Húsvéti ünnepek, erről a Farmerama csapata sem feledkezett meg. Nagy a tavaszi sürgés forgás a Húsvét szigeteken, és a Húsvéti Nyuszi otthonában. De sajnos a Nyuszi eltörte a lábát, így nagyon nehéz feladatok várnak rá!
| Forrás: Hivatalos oldal
Közelegnek a Húsvéti ünnepek, erről a Farmerama játék csapata sem feledkezett meg. Nagy a tavaszi sürgés forgás a Húsvét szigeteken, és a Húsvéti Nyuszi otthonában. De sajnos a Nyuszi eltörte a lábát, így nagyon nehéz feladatok várnak rá!
farmerama-hirek-5.jpg

Sikerült neki néhány nyulat felbérelnie, akik hajlandóak elvégezni a munka nagy részét, ám ők sem dolgoznak ingyen. Kedvenc eledelük a Lucerna, amiből rengeteget meg tudnak enni egyszerre. Ők csak ezt kérik fizetségül.

A Húsvéti Nyuszi egyedül nem képes kitermelni a lucernát, ezért nagy szüksége lesz most Rád! A jutalmazás sem marad el természetesen, hiszen igazán ünnepi nyeremények várnak majd rád!

Gyorsan nézzük is a legfontosabb tudnivalókat. Az event várható kezdete 2014. április 16. szerda 14 óra, a vége pedig várhatóan április 24. csütörtök 14 óra. Az event jellege: növénytermesztős,felreppenős,főtéri bedobálós. Az event növény a már említett Lucerna lesz. Az eventhez tartozó felreppenők: Húsvéti tojás és Tojásfesték. Az eventhez szükséges minimum szint: 4-es szint. Az esemény besorolása: Nehéz.

Nézzük a Lucerna növényről mit érdemes tudni:
farmerama-hirek-6.jpg
Érési ideje: 8 óra, amit ad: 13 Tp (1x1-es területen).
Ültethető a farm minden területén, kivételt képez a Kincses sziget és a Kerge kert.

Az Event végén, minden lucernáért 4 TP-t és 4 CSP-t kaptok.

A 2014-es húsvéti eventről további információkat találhattok a hivatalos oldalon: ITT.

Kellemes játékot és jó szórakozást kívánunk a Farmerama Húsvéti Eventjéhez! Használjátok ki, hogy a szünetben kicsivel több időtök van kedvenc farmotokat gondozni! :)

Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist