Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...
| Forrás: Hivatalos oldal
Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni... Vajon el tud-e érni a céljához vagy muszáj lesz neki kényszerleszállást végrehajtani?
Ültessetek szellővirágot a földetekre és gyűjtsétek össze Kacsa Kata lehullott rakományát a betakarításkor. Ha így tesztek, biztosan nem lesz baj.

Az esemény kezdete: 2015. január 16. péntek 11 óra.
Az esemény vége: 2015. január 22. csütörtök 11 óra.

Az event jellege: növénytermesztős, fák-ólak begyűjtése, felreppenős, különleges tárgyas, főtéri bedobálós.
Az esemény növénye: szellővirág, az eseményhez tartozó felreppenő a raktér. Az eseményhez szükséges a 2-es szint elérése. Az eventet most is Főtéren, vagy az eventórára kattintva érhetitek el.

Az event kezdetén az eventnövényből 10 darabos kezdőcsomagot kaptok, amit tovább kell majd szaporítani. Most sem szabad beadni az alapmennyiséget a feladatba, mert akkor nem tudjátok folytatni azt egy ideig. Ha mégis megtörténne, akkor a Farmerama játék 5 óránként 5 magra fogja kiegészíteni a mennyiséget.
farmerama-hirek-102.jpg

Az eventnövény, a szellővirág tulajdonságai: érési ideje 5 óra, 56 TP-t ad 2x2-es területen. Ültethető a fő farmon, az erdei tisztáson, szédült szántón és a Bahamarama szigeten. A eventnövény most sem fog játékban maradni, minden szellővirágért a játék végén 4 TP-t és 4 CSP-t kaptok. A beváltás az esemény vége után legkorábban 24 óra elteltével automatikusan fog megtörténni.

farmerama-hirek-103.jpg

Az eseményhez tartozó felreppenő a raktér, amely minden aratásból jöhet. A Varázs Fa ez alatt az esemény alatt 1 raktért fog adni aratásonként.

A raktér ajándékba is küldhető lesz, napi 5(rúnával 7) darab, és fogadása be fog számítani a 20 ajándékba. A raktér a Gazdaboltban szintén megszerezhető, 50 rakomány raktérért 85 farmaranyat kell fizetni. Természetesen nagyobb mennyiségeknél kedvezmények érhetők el.
farmerama-hirek-104.jpg

A fel nem használt rakterek az event végén beváltódnak: 5 CSP és 5 TP jár értük darabonként.

Nézzük meg a Madártávlat képregény eseményt közelebbről. Ha beléptek az event ablakba a következő kép tárul elétek:

farmerama-hirek-105.jpg

1. Segítség a teljesítéshez, rövid bemutatója a képregény eventnek
2. A feladatok közötti lapozást láthatjátok itt
3. Adott feladathoz való belépés
4. Az adott ablak bezárása

Az első feladatban 60ezer TP értékben kell fát begyűjteni. A másodikban 2000 szellővirág, 100 raktér és 800 gomba szükséges. A harmadik feladatban 60ezer TP értékben kell ólakat gyűjteni 24 óra alatt. A negyedik feladat célja: 5000 szellővirág, 250 raktér, 1000 szögletes gabona begyűjtése. A végső cél az ötödik feladat teljesítése, melyben 8000 szellővirág, 350 raktér, 1000 vöröskáposzta és 8 mókusmajom szükségeltetik.

Az eseményhez most is tartozik egy matrica, melyet a gyűjtőalbumban kell majd keresnetek. A matrica semmilyen funkciót nem fog ellátni, csak egy újabb díszelem a gyűjtőalbumotokban.
farmerama-hirek-106.jpg

A játék során további érdekes épületekkel is találkozhattok, mint például a pockos láda, elfújta a szél, kaméleonlak, medvebarlang.

Az esemény alatt 3 kosarat tudtok megvásárolni, a kis, a közepes és a nagy zuhanórepülés kosarat, amelynek árait a Farmerama játékban találhatjátok meg.

Mindenkinek jó játékot a VII. képregény eventhez!Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist