Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Halloween event 2014

Hamarosan elérkezik a borzongás éjszakája, a macska bagoly dermesztő huhogása már messziről idehallatszik, a köd ellepte a mezőket, félelmetes hangulat uralkodik.
| Forrás: Hivatalos oldal
Hamarosan elérkezik a borzongás éjszakája, a macska bagoly dermesztő huhogása már messziről idehallatszik, a köd ellepte a mezőket, félelmetes hangulat uralkodik.

A népszerű farmos játékban a mai naptól kezdődően egészen 2014. november 2. vasárnap 14 óráig tart a 2014-es Halloween esemény. Segítsetek Baba Maunak feldíszíteni az erdőt, ültessetek izzógombát és fojtóindát a földeken és gyűjtsétek be a betakarításkor felbukkanó ektoplazmákat.

Az esemény kezdete: 2014. október 27. hétfő 17 óra
Az esemény vége: 2014. november 2. vasárnap 17 óra.
Az esemény típusa: növénytermesztős, felreppenős, beszállítós
Az esemény növénye: izzó gomba és fojtóinda
Az esemény felröppenője: ektoplazma
Az eseményhez szükséges szint: 2. szint.

A Halloween eventet a főtéren, illetve az eventórán keresztül érhetitek el. Az event ideje alatt a város és a fő farmterület is halloween-i designban tündököl.

Az event kezdetén mindenki egy 5-5 darabos kezdőcsomagot kap az event növényből. Ezt kell majd tovább fejlesztenetek. Most sem szabad beadni az alapmennyiséget a feladatban, mert nem fogjátok tudni folytatni. Aki mégis beadná, annak a rendszer 5 óránként visszaegészíti 5 magra a mennyiséget.

A két event növény az izzó gomba és a fojtóinda. Az izzógomba érési ideje 6 óra és 44 TP-ad, a fojtóinda érési ideje 4 óra és 36 TP-t ad. Mindkét növény mindenhol ültethető kivéve a Kerge kertet és a Kincses szigetet. A megmaradt növények az esemény végén beváltásra kerülnek. Minden izzó gomba 3 TP-t és 3 CSP-t ad, minden fojtóinda 2 TP-t és 2 CSP-ad.

Az esemény felröppenője az ektoplazma, amelyet aratáskor szerezhettek meg minden területen (kivéve a Kerge kertet és a Kincses szigetet).
farmerama-hirek-88.jpg

Az ektoplazmát ajándékba is küldhetitek a napi 5 ingyenes ajándékból. Az ingyeneseken túl további ektoplazmákat küldhettek 2 Farmaranyért cserébe. További akciós ektoplazmák: 50 ektoplazma 85 FA, 100 ektoplazma 150 FA, 150 ektoplazma 200 FA. A megmaradt felröppenőkért 5 TP-t és 4 CSP-t kaptok az esemény végeztével.

A város főterén elérhető az esemény. Az eventablakban összesen 8 feladatot kell teljesítenetek szép sorban haladva:

farmerama-hirek-89.jpg

1. Beadás
2. A teljesítendő feladatok
3. Az eventnövények és felröppenők darabszáma
4. Vásárlási lehetőség a kosarakra és a felreppenőkre

A feladatokhoz való beszállítás esetén a következő ablak nyílik meg:

farmerama-hirek-90.jpg

1. A feladat teljesítéséhez szükséges dolgok
2. A szükséges mennyiségek
3. A feladat teljesítéséért járó jutalmak

Az esemény nyereményei:
  • modern boszorkányseprű
  • vérmaci
  • édes-rémes házikó
  • felhősor
  • matrica
  • party pörgetés
  • farmmunkás kupon
  • Bahamarama csemete
  • "Szürkület" talányos tenyészet
Az eseményhez különleges event kosarakat is vásárolhattok: kis horror kosár, közepes horror kosár, nagy horror kosár.

Mindenkinek jó szórakozást!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist