Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Farm-kemping esemény

A nyár javában zajlik a Farmerama játékban, az idő csodaszép, a természet csodálatos. A farmon minden állat és növény kiválóan érzi magát. Itt az ideje egy kis táborozáshoz az erdei tisztáson.
| Forrás: Hivatalos oldal
A nyár javában zajlik a Farmerama játékban, az idő csodaszép, a természet csodálatos. A farmon minden állat és növény kiválóan érzi magát. Itt az ideje egy kis táborozáshoz az erdei tisztáson.
farmerama-hirek-74.jpg

A mai napon még aktuális a játékban az augusztus 3-án indult Telihold esemény, érdemes kihasználnotok, ha még nem tettétek meg eddig.

A legutóbbi különleges esemény a játékban a kakukk tenyésztés event volt, ebben sokan részt vettetek és rengeteg bónuszt és ajándékot szereztetek. 

A Farm kemping eseményen az állatok egy nagy táborozásra készülnek, a csillagos ég alatt.

A különleges Farm kemping event kezdete 2014. augusztus 6. szerda 14 óra, a vége pedig 2014. augusztus 13. szerda 14 óra.

Az event jellege: növénytermesztős-felreppenős-Főtéri bedobálós
Az eventhez tartozó felreppenő: grillszén
Az event elkezdéséhez szükséges minimum szint: 6.
Az event a Főtéren vagy az eventóra ikonra kattintva érhető el.

A Farmerama aktuális eseményén mályvacukorbokrokat kell ültetnetek, majd a betakarításkor felbukkanó grillszeneket összegyűjtenetek. Sajnos viszont mosómedvék garázdálkodnak a táborban. A farm állatai őket elfelejtették meghívni a kirándulásra. Bosszúból úgy döntöttek, feldúlják a tábor életét. Ezt persze nem szabad hagyni, a ti feladatok, hogy megakadályozzátok őket terveik megvalósításában.

Az eventnövény tehát a mályvacukorbokor. A játék kezdetén 10 darabos csomagot kaptok belőle, amit majd tovább kell termeszteni. Aki valamiért elszalasztaná, vagy elvesztené ezeket a csomagokat, a rendszer 5 óránként 5 magra egészíti ki a meglévő mennyiséget.
farmerama-hirek-75.jpg
A tulajdonságai: érési ideje 8 óra, 56 TP-t ad 2x2-es területen, ültethető minden területen(kivéve Kincses sziget, Kerge kert). A Bahama szigeten természetesen most is BTP-t kaptok.

Az esemény végén a növény beváltásra kerül, darabonként 4 TP-t és 4 CSP-t kaphattok.

farmerama-hirek-76.jpg

Az esemény felröppenője a grillszén, amely minden aratásból érkezik. A varázsfa az esemény alatt 1 grillszént ad. A grillszén ajándékba is küldhető napi 5 rúnával és fogadása beleszámít a napi 20 ajándékba.

Természetesen a gazdaboltban is beszerezhetitek magatoknak 50 darabonként 85 Farmaranyért. Nagyobb mennyiséget vásárolva kedvezményeket is kaphattok:
farmerama-hirek-77.jpg
Az esemény végén minden grillszénért 5 TP és 4 CSP jár.

A Farmerama játék Főterére kattintva a következő felületet láthatjátok:
farmerama-hirek-78.jpg

 1. Első szoba
 2. Második szoba
 3. Harmadik szoba
 4. Negyedik szoba
 5. Ötödik szoba
 6. A grillszén és az event kosarak vásárlási lehetősége
 7. A grillszén mennyisége
 8. Mályvacukorbokor számlálója

A szobákat tetszőleges sorrendben teljesíthetitek, de az ötödik csak akkor nyílik meg, ha az előző négyet teljesítettétek.

Az öt szoba teljesítéséhez szükséges hozzávalókat és jutalmakat a következő táblázat tartalmazza:
farmerama-hirek-79.jpg

Az eventen megnyerhető jutalmak:
 • Répás-almás csatni
 • Farmmunkás kuponok
 • Forró és fűszeres
 • Sátorépítő mester
 • Textilmalom
Mindenkinek jó szórakozást az eseményhez!Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist