Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Csillaghullás a farmon

Egy meteoritraj közelít a játékba, így csillaghullásra számíthattok a következő napokban a farmotokon. A nublinok ismét visszatérnek a farmotokra az űrből egy rövid látogatásra.
| Forrás: Hivatalos oldal
Egy meteoritraj közelít a játékba, így csillaghullásra számíthattok a következő napokban a farmotokon. A nublinok ismét visszatérnek a farmotokra az űrből egy rövid látogatásra.
farmerama-hirek-68.jpg

Ha szeretnétek, hogy egy felejthetetlen élmény legyen, segíts az állatoknak az előkészületekben. Állítsatok fel pikniktakarókat, hogy mindenki kényelmes helyről tudja nézni a meteoritraj érkezését.

A Farmerama meteoritzápor eseményén gyűjtsetek össze minél több meteoritot, amelyek betakarításkor bukkannak majd fel.

Az esemény kezdete 2014. július 15. kedd 14 óra, a vége pedig 2014. július 22. kedd 14 óra.

Az event jellege: növénytermesztés felröppenőkkel, gazdaköri beszállítások. Az event teljesítéséhez szükséges szint: 2.
farmerama-hirek-69.jpg
Az eseményen termeszthető növény a kardamon lesz. A játék elején 10 darabos kezdőcsomagot kaptok majd, amelyet tovább kell termeszteni. Figyelem! Ne adjátok be az alap mennyiséget a feladatba, mert akkor nem tudjátok majd folytatni azt. Ha mégis beadnátok, akkor a rendszer 5 óránként 5 magra egészíti majd ki a mennyiséget.

A kardamon növény tulajdonságai: érési ideje 8 óra, 56 TP-t ad (2x2 területen), a sziget ültetvényéről aratva Bahamarama TP-t ad, ültethető a főfarmon, a szédült szántón és a Bahamarama ültetvényen. Az Erdei tisztáson nem ültethető.

Az esemény végén, ha marad növényetek, darabonként 4 TP-t és 4 CSP-t kaptok.

A felröppenő az eseményen a meteorit lesz, amely aratások során, minden területen felszállnak. A meteoritot a Gazdaraktárban is begyűjthetitek.
farmerama-hirek-70.jpg

A Farmerama mostani eseményének különleges eleme a malomban előállítható energiaszelet, ami egy különleges táp lesz. Egy alma, egy dió és három kardamon segítségével állítható elő. Egy egységnyi energiaszelet előállítása másfél percet vesz majd igénybe.
farmerama-hirek-71.jpg
Az energiaszelet sem marad a farmotokon a játék végén, 15 CSP és 15 TP kerül jóváírásra számotokra.

Az esemény másik különleges eleme a textilmalom terményes ól lesz. Melynek érési ideje táppal 5 óra, táppal és vízzel 4 óra. 100 TP-t és egy darab pikniktakarót ad 2x2-es területen.
farmerama-hirek-72.jpg
Az ólat szerszámokkal is előállíthatjátok: 10 szeg, egy kalapács és 5 fadeszka segítségével.

További információk az aktuális Farmerama játék eseményével kapcsolatban, a hivatalos oldalon találhattok: ITT.

Jó szórakozást!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist