Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Állati Gőzös a játékban

A játékosok már régóta várják, hogy a kis vonatok ismét elérhetőek legyenek a népszerű farmos játékban. A sok kitartó várakozás meghozta gyümölcsét, hiszen mától elérhető az Állati Gőzös a játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
A játékosok már régóta várják, hogy a kis vonatok ismét elérhetőek legyenek a népszerű farmos játékban. A sok kitartó várakozás meghozta gyümölcsét, hiszen mától elérhető az Állati Gőzös a játékban.

farmerama-hirek-42.jpg

Az Állati Gőzös esemény kezdete: 2014. június 11. szerda 14. óra, a vége pedig: 2014. június 16. hétfő 14 óra.

Az Állati Gőzöst biztosan mindannyian szeretni fogjátok, hiszen hatalmas állatokat fog a farmotokra hozni. Váltsátok be a Farmerama játékba a régi, megunt ólaitokat, új különleges ólak építési tervére. Ha szerencsétek van, akár az óriás állatok óljait is megszerezhetitek magatoknak. Az újonnan bevezetett ólakban tenyésztett állatok is születhetnek.

Hogyan is működik az állati gőzös? Lépjetek be a Farmerama játékba, ezután indítsátok el a gőzöst, hogy minél előbb visszaérkezzen a meglepetés ólakkal. Ami meg fog jelenni a gőzösben a leadható ólak listájánál, csak azok lesznek leadhatóak (csak normál farmos, menüben megtalálható ólak leadására lesz lehetőség). Másfajta ólakkal nem érdemes próbálkozni, mert nem fogja engedni a játék.

Ha a vonatra kattintotok, akkor egy ilyen képet láthattok a játékban:

farmerama-hirek-43.jpg

Az ólak leadására hat ablak áll rendelkezésetekre (a képen a zölden jelölt rész). A plusz jelre kattintva láthatjátok a leadható ólak listáját és azok értékeit. Ha valaki netalántán Bahamarama ólat ad le, az figyeljen oda, hiszen nem feltétlenül Bahamarama ólat kap abból vissza.

A gőzös alsó részén három kategóriát találhattok, melyek a méret szerinti csoportosítást jelentik:

farmerama-hirek-44.jpg

Minden fő kategóriában további három lehetőséget találhattok. Ami természetesen nem jelenti azt, hogy leadásnál 3 ólat fogtok visszakapni.

Ha sikerült az ólakat leadnotok, akkor megjelennek számok a kategóriáknál. Ha ez zöldre vált, akkor egy zöld pipa is meg fog jelenni. A csomagot ezután már csak ki kell választanotok, és indíthatjátok is a Gőzöst útjára. Ha lejárt az idő egy darab ólat hoz vissza, melyet a raktárban fogtok megtalálni.

Az Állati Gőzösről további információkat a Hivatalos Fórumon olvashattok: ITT

Mindenkinek jó játékot, és sok szerencsét a Gőzössel!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist