Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Ajándékozás és kereskedelem

Már régóta vártuk, íme megérkezett újra a farmos játékba az Ajándékozás és kereskedelem esemény. Az Ajándékozási és kereskedelmi napon minden gazdának lehetősége van megszabadulni a régóta feleslegessé vált tárgyaitól.
| Forrás: Hivatalos oldal
Már régóta vártuk, íme megérkezett újra a farmos játékba az Ajándékozás és kereskedelem esemény. Az Ajándékozási és kereskedelmi napon minden gazdának lehetősége van megszabadulni a régóta feleslegessé vált tárgyaitól. A tárgyakat elajándékozhatjátok vagy akár el is adhatjátok. Természetesen arra figyeljetek, hogy olyan játékossal cseréljetek, akiben teljes mértékben megbíztok, hiszen utólagos reklamációt a készítők nem fogadnak el.

farmerama-hirek-34.jpg

Az akció pénteken, azaz 2014. május 30-án 14 órától veszi kezdetét, és egész hétvégén kitart, pontosan 2014. június 1. vasárnap 14 óráig. A játékban lehetőségetek lesz biztonságosan is csereberélni, méghozzá a Léghajós rendszerben.

Egy kis emlékeztető azoknak, akik már elfelejtették. Ahhoz hogy elkezdjétek az ajándékozást és a kereskedelmet, rendelkeznetek kell a szükséges engedélyekkel. Külön tudtok vásárolni megfelelő engedélyt az ajándékozáshoz, a kereskedelemhez és a cseréhez.

Ha a léghajóra kattintotok, akkor a következő menü ugrik elő:

farmerama-hirek-35.jpg
Az első az ajándék, a második a csere, a harmadik az eladás menüpontja. A bekeretezett részben pedig az ahhoz tartozó engedélyeitek számát láthatjátok.

Használjátok ki az alkalmat, és adjátok el felesleges tárgyaitokat az akció ideje alatt. Ne feledjétek, ólakat, fákat és fejlesztéseket is tudtok adni-venni.

Mindenkinek jó adás-vételt, és jó szórakozást!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist