Farmerama hírek, aktualitások

Farmerama

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 137, Átlag:4.55)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Hivatalos oldal: Farmerama.hu
Lépj be a farmos játékok világába, építsd meg saját kis kertedet, valósítsd meg álmaid farmját! Lépj ki az unalmas hétköznapokból, hagyd ott a rohanós városi életmódot, irány a természet, a növények és állatok világa. A játék rendkívül szórakoztató és változatos, így biztosan sok időre le fog kötni. A játékban meghívhatod barátaidat is játszani, akik segíthetnek is a farm körüli munkákban. Vesd be a földet, takarítsd be a megtermett terményeket, nevelj állatokat. Szerezz magadnak hírnevet a több ezer online játékos között!
Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)

Farmerama: Szilveszteri Bulipockok 2015

A karácsonyi esemény a mai napon véget ért, de ne csüggedjetek hiszen közeleg az Újév! A pockok a Bahamarama szigeten ünneplik a Szilvesztert, segítsetek nekik a szórakoztató újévi feladatsorok teljesítésében.... Elolvasom (2014.12.25.)

Farmerama: Karácsony 2014

Már egy hét sincs karácsonyig, a Farmerama játékvilágban már mindenki izgatottan várja az ünnepeket, neki is álltak sütögetni az állatok. Ti is érzitek már a finom karácsonyi sütemények illatát?... Elolvasom (2014.12.19.)

Farmerama: Renzo Valdemár visszatér

Örömhír érkezett a Farmerama játékba, hiszen Renzo Valdemár visszatért egy rövid időre az ingyenes játékba. Az érkezése jövő hét hétfőre tehető, az akció ideje alatt különleges játékokban vehettek részt.... Elolvasom (2014.11.15.)

Farmerama: Halloween event 2014

Hamarosan elérkezik a borzongás éjszakája, a macska bagoly dermesztő huhogása már messziről idehallatszik, a köd ellepte a mezőket, félelmetes hangulat uralkodik.... Elolvasom (2014.10.27.)

Farmerama: Táltos házi kedvenc

A mai naptól egy héten keresztül egy különleges házi kedvencet vásárolhattok meg farmos a játékban, amely nem csak dekoratív, de nagyon hasznos lehet mindenki számára.... Elolvasom (2014.10.23.)

Farmerama: Ötödik képregény event - A vihar

Újabb képregény esemény jelent meg az ingyenes farmos játékban, a képregény event immáron az ötödik résszel folytatódik. Ezúttal is izgalmas történetben lehet részetek, ha részt vesztek a különleges Farmerama eseményen.... Elolvasom (2014.09.13.)

Farmerama: Méhtenyésztés

Ki ne szeretné a finomabbnál finomabb fajta mézeket, melyeket a szorgos kis méhecskék gyűjtenek. A Farmerama játékban mától egy új esemény válik elérhetővé, a méhtenyésztés.... Elolvasom (2014.08.16.)

Farmerama: Farm-kemping esemény

A nyár javában zajlik a Farmerama játékban, az idő csodaszép, a természet csodálatos. A farmon minden állat és növény kiválóan érzi magát. Itt az ideje egy kis táborozáshoz az erdei tisztáson.... Elolvasom (2014.08.05.)

Farmerama: Telihold event augusztus 3-án

Augusztus 3-án vasárnap ismét sötétbe borul a Farmerama játék birodalom, közeledik a borzongás éjszakája, újra megrendezésre kerül a népszerű Telihold esemény. Lehetőségek lesz újonnan a rémséges szörnyek tenyésztésére.... Elolvasom (2014.08.02.)

Farmerama: Augusztus 1. Ajándékozás és kereskedelem esemény

A sokak által annyira várt Ajándékozás és kereskedelem esemény ismét kezdetét veszi augusztus első napjaiban. A különleges eseményen most is lehetőséget lesz megszabadulni a régóta menüben porosodó tárgyaitoktól.... Elolvasom (2014.07.31.)

Farmerama: Újra indul a kakukk-tenyésztés

A kakukk ismét leszáll az idegen madarak fészkeire az ingyenes Farmerama játékban. A kakukk-tenyésztésről már nem először fordul elő a farmos játékban. Ezúttal egy egész héten keresztül élvezhetitek a különleges eseményt.... Elolvasom (2014.07.24.)

Farmerama: Csillaghullás a farmon

Egy meteoritraj közelít a játékba, így csillaghullásra számíthattok a következő napokban a farmotokon. A nublinok ismét visszatérnek a farmotokra az űrből egy rövid látogatásra.... Elolvasom (2014.07.15.)

Farmerama: Boldog fa nap

A fák szerelmesei örülhetnek az ingyenes farmos játékban, hiszen hamarosan érkezik a Boldog fa nap. Az esemény jövő hét hétfőn kezdődik és egy teljes napon át fog tartani. Az event ideje alatt a gyümölcsfák 5x TP mennyiséget adnak majd szüretkor minden játékosnak.... Elolvasom (2014.07.12.)

Farmerama: Munkások akciós áron július 5-6

A hétvégén akciós áron juthattok hozzá a munkásokhoz. Ha már unalmasnak tartjátok a mindennapos betakarításokat, akkor a munkások segítségével felgyorsíthatjátok a munkát. Az akció keretein belül minden munkás bérleti díja 7 Farmarany lesz.... Elolvasom (2014.07.04.)

Farmerama: Negyedik képregény esemény - Farm a pácban

Érkezik a negyedik képregény event az ingyenes farmos játékba. A negyedik rész még több izgalmat és kalandot tartogat számotokra. Az esemény július 3-án, csütörtökön veszi kezdetét és egy héten keresztül fog tartani.... Elolvasom (2014.07.02.)

Farmerama: Titokzatos meglepetés

Hamarosan titokzatos meglepetés ládákat vásárolhattok az ingyenes farmos játékban, amikből sokak által kedvelt dekorációs elemekre vagy akár a kedvelt játékórák egyikére tehettek szert.... Elolvasom (2014.06.28.)

Farmerama: Júniusi Szupertáp akció és Baby, Baby Boom

Ha nincs kedvetek ölbe tett kézzel megvárni, amíg világra jönnek a következő kisállatok az ólakban vagy tenyésztelepeken, akkor használjátok ki a Farmerama Szupertáp Akciójában!... Elolvasom (2014.06.28.)

Farmerama: Bónuszkód a pandatenyésztéshez

Mostanában nap mint nap jönnek ki az új hírek a népszerű farmos játékban. A legutóbbi Turbómalom akció és a Bahamarama sziget változásai után, ezúttal egy bónuszkóddal kedveskednek a játék készítői.... Elolvasom (2014.06.25.)

Farmerama: Változások a Bahamarama szigeten

A Bahamarama sziget újabb elemekkel és érdekes újdonságokkal bővül számotokra június 24-én kedden. Az újdonságok között lesz majd új fa, új növény, új gazdaköri feladat és új recept is. Tovább egy új állat is érkezik a népszerű farmos játékba.... Elolvasom (2014.06.24.)

Farmerama: Turbómalom előfizetés

A legutóbbi turbómalom akció nagy siker volt a játékosok körében, szerdától újabb akció érkezik, érdemes figyelni a játékot. A turbómalom előfizetés 30 napra szól, és az előfizetés ideje alatt a malomban felére csökken a tápok előállításának ideje.... Elolvasom (2014.06.24.)

Farmerama: Júniusi takarékoskodási akció

Takarékoskodási akció a láthatáron az ingyenes farmos játékban. Júniusban is elérkezik a játékba a sokak által kedvelt akció, melyben akciósan vásárolhattok sót, zselécukrot, virágdrótot, gyógyelixírt vagy mandragórát.... Elolvasom (2014.06.21.)

Farmerama: Szuper meccs 2014

A világbajnokság már javában zajlik, ezen a héten a Farmerama játékban is egy izgalmas foci meccsre számíthattok, hiszen érkezik a Szuper meccs 2014-es esemény. A legjobb játékosok és a büszke drukkerek már alig várják, hogy szurkolhassanak kedvenc csapatuknak.... Elolvasom (2014.06.16.)

Farmerama: Telihold event június 13-án

Júniusban is elérkezik a borzongás éjszakája az ingyenes Farmerama játékba, újra érkezik a Telihold esemény, ismét lehetőségetek nyílik arra, hogy az éjszaka sötétjében különféle ijesztő növényeket termeljetek.... Elolvasom (2014.06.11.)

Farmerama: Állati Gőzös a játékban

A játékosok már régóta várják, hogy a kis vonatok ismét elérhetőek legyenek a népszerű farmos játékban. A sok kitartó várakozás meghozta gyümölcsét, hiszen mától elérhető az Állati Gőzös a játékban.... Elolvasom (2014.06.11.)

Farmerama: Tanyaház, Posta és Gazdakör megújulása

Változások történtek három épületben a játékban, méghozzá a Tanyaházban, a Gazdakörben és a Postában. A változások nem csak a Farmot érintik, hanem a Bahamarama szigetet is.... Elolvasom (2014.06.09.)

Farmerama: Munkások akciós áron - június 7-8.

Júniusi hosszú hétvégén ismét akciós áron szerezhetitek meg a munkásokat az ingyenes Farmerama játékban. Ha úgy érzitek, hogy lassan halad a termelés, és szeretnétek egy kicsit pihenni is, akkor vásároljatok most munkásokat a játékba.... Elolvasom (2014.06.05.)

Farmerama: Rudi a mormota

Nemrég került megrendezésre a mormotanap, viszont Rudi, a kis lusta mormota átaludta az egészet. Az eset nem véletlenül történt, hiszen úgy gondolta a kis állat, hogy így elkerülheti az ünnepséggel járó stresszt.... Elolvasom (2014.06.02.)

Farmerama: Ajándékozás és kereskedelem

Már régóta vártuk, íme megérkezett újra a farmos játékba az Ajándékozás és kereskedelem esemény. Az Ajándékozási és kereskedelmi napon minden gazdának lehetősége van megszabadulni a régóta feleslegessé vált tárgyaitól.... Elolvasom (2014.05.28.)

Farmerama: Kerekkerék Party

Új nagyszerű esemény érkezik kedvenc farmos játékotokba, méghozzá a Kerekkerék Party pörgetés vására. A pörgetéssel rengeteg fantasztikus jutalmat zsebelhettek be a játékba, a főnyeremény pedig ezúttal a Betöltővirág lesz.... Elolvasom (2014.05.28.)

Farmerama: Májusi ajándékkód

A népszerű farmos játék készítői a közelmúltban felmerült hibák kompenzálásának érdekében egy bónuszkóddal kedveskedik minden farmernek a játékban. A kódot mindenki csak egyszer használhatja fel.... Elolvasom (2014.05.27.)

Farmerama: Szupertáp akció és Baby, Baby Boom

A hétvégén ismét akciós áron mérik a szupertápot a Farmerama játékban, így újból lehetőségetek lesz arra, hogy felgyorsítsátok a szaporulati időt. Továbbá szintén a hétvégén érkezik a játékba a Baby, baby Boom!... Elolvasom (2014.05.21.)

Farmerama: Munkások akciós áron május 21-22.

Ismét akciós áron lesznek kaphatók a munkások az ingyenes farmos játékban. Ha úgy érzitek, hogy lassan halad a termelés, és szeretnétek egy kicsit pihenni is, akkor vásároljatok most munkásokat a játékba.... Elolvasom (2014.05.20.)

Farmerama: Indul a kakukk-tenyésztés

Beköszöntött a tavasz, rengeteg madár énekel az erdőben, köztük a ravasz és kényelmes madár, a kakukk is. A Farmerama játékban május 20-án indul a kakukk-tenyésztés, amely az eddigiektől kicsit el fog térni.... Elolvasom (2014.05.19.)

Farmerama: Titokzatos ól hétvége és új lehetőségek

Ismét titokzatos ól akció érkezik a népszerű farmos játékba, és örömötökre egész hétvégén át tartani fog. Az akció keretén belül újra lehetősége lesz mindenkinek megvásárolni a rejtélyes ólakat a Farmerama játékban.... Elolvasom (2014.05.16.)

Farmerama: Teliholdas éj májusban is

Hamarosan ismét eljön a telihold ideje, ami azt jelenti hogy a Farmerama játékban is beköszönt a teliholdas éj. A hagyományos félelmetes élmények mellett a napokban egy izgalmakkal teli, tartósan elérhető feladatsort is teljesíthettek.... Elolvasom (2014.05.14.)

Farmerama: Titokzatos csemete a farmra és a szigetre

Összevont akciót szervez a Bigpoint csapata a Farmerama farmos játékban, az akció érvényes lesz a farmotokra és a Bahamarama szigetre is. Az akció időtartamán belül vásárolhattok különleges titokzatos csemetéket.... Elolvasom (2014.05.10.)

Farmerama: Május eleji Mega TP nap

Alig kezdődött meg a május, és máris Mega TP napot tartanak a népszerű farmos játékban. A Farmerama játékosok nagy örömére a hétvégén ismét TP bónuszban részesülhetnek azok a játékosok, akik Farmaranyat rendelnek.... Elolvasom (2014.05.09.)

Farmerama: Visszatér a közkedvelt csemete gőzös

A közkedvelt csemete gőzös visszatér a népszerű ingyenes Farmerama játékba. A piros gőzös segítségével a felgyülemlett fáitokat tudjátok majd értékesebb, direkt ehhez az eseményhez bevezetett új fákra cserélni.... Elolvasom (2014.05.07.)

Farmerama: Harmadik képregény event - Le Röfivel

Újabb képregény event érkezik a Farmerama farmos játékba. Az első két képregénynek már vége, mindenki végigizgulhatta a történeteket. A harmadik most érkezik, ahol Röfi, a koszos gyáros gyűjt munkásokat a farm legkisebb állatai közül. A toborzás oka: Röfi energiaitalokat készítő gyárába akarja őket dolgoztatni.... Elolvasom (2014.04.29.)

Farmerama: Májusi Event naptár

A Farmerama csapata ezúttal előre bejelentett Event-eket adott közzé. A májusi event előrejelzésben megtalálható a harmadik képregény event, ismét lesz különleges telihold esemény, és egy különleges tenyésztős küldetés is várható.... Elolvasom (2014.04.28.)

Farmerama: Új Bahamarama növények és fák, küldetések és Tevetenyésztés

A Bahamarama szigetre frissítés érkezett, köszönhetően a Farmerama készítőinek. Két fa és két szántóföldi növény érkezett a Bahama szigetre. Másrészt elindult a Tevetenyésztés is, amelyet már sokan vártatok.... Elolvasom (2014.04.26.)

Farmerama: Húsvét 2014

Közelegnek a Húsvéti ünnepek, erről a Farmerama csapata sem feledkezett meg. Nagy a tavaszi sürgés forgás a Húsvét szigeteken, és a Húsvéti Nyuszi otthonában. De sajnos a Nyuszi eltörte a lábát, így nagyon nehéz feladatok várnak rá!... Elolvasom (2014.04.15.)

Farmerama: Áprilisi Turbómalom akció

Hamarosan újabb közkedvelt akció érkezik a kedvenc farmgazdálkodós játékotokba. A turbómalom előfizetés 30 napra szól és az előfizetés ideje alatt felére csökkennek a tápok előállítási idejei. Ez egyaránt érvényes lesz a rendes farmotokon és a Bahamarama szigeteteken egyaránt.... Elolvasom (2014.04.14.)

Farmerama: Titokzatos fák és ólak

A hétvégén újabb izgalmas események kerülnek be a játékba. A titokzatos ólat a gazdaboltban vásárolhatjátok meg, mely vásárlás után kis szerencsével egy új állatra tehettek szert a játékban.... Elolvasom (2014.04.13.)

Farmerama: Áprilisi Telihold Event

Farmerama gazdák figyelem! Hamarosan elérkezik a borzongás éjszakája, amely azt is jelenti, hogy a Telihold event ismét kezdetét veszi. Lehetőségetek nyílik az éjszaka különféle rémséges növényeket termelni.... Elolvasom (2014.04.10.)

Farmerama: Áprilisi takarékoskodási akció

Újabb takarékoskodási akcióval várnak titeket a Farmerama játékkészítői, az akció csupán egy napig lesz érvényes, úgyhogy érdemes figyelni. Az akció 2014. április 10-11-ig tart majd.... Elolvasom (2014.04.09.)

Farmerama: Kacsa Kata szupertrágya akciója

Érdemes figyelni a játékot, hiszen hamarosan újabb akciókra kerül sor farmotok életében. Kacsa Kata hamarosan megérkezik a játékba, és mindenki feltankolhatja készleteit.... Elolvasom (2014.04.03.)

Farmerama: Aquarama - Mint hal a vízben event

Friss hírek a Bahamarama szigetén játszó gazdáknak, újabb event veszi kezdetét 2014. április elsejétől, a neve Aquarama - Mint hal a vízben. A Tiki majmoknak köszönhetően mostantól folyamatosan esni fog az eső az egész Farmarama-ban.... Elolvasom (2014.04.01.)
Farmerama hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist