FantasyRama hírek

Hirdetések
Kaland,Fantasy,Gazdálkodós
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

FantasyRama: A nyár ünnepe

Lehullt a lepel a Fantasyrama régóta várt nyári eseményéről, az event a Nyár ünnepe címmel fog bekerülni a játékba, méghozzá várhatóan május 22-én. Az event rengeteg különleges fát és növényt fog a játékba hozni.
| Forrás: Hivatalos oldal
Lehullt a lepel a Fantasyrama régóta várt nyári eseményéről, az event a Nyár ünnepe címmel fog bekerülni a játékba, méghozzá várhatóan 2014. május 22-én. Az event rengeteg különleges fát és növényt fog a játékba hozni.

fantasyrama-hirek-1.jpg

A Nyár ünnepe esemény kezdete 2014. május 22. 12 óra, a vége pedig várhatóan 2014. június 3. 12 óra. Az eseményből hátralévő időt, a kertetekben található Eventóra fogja jelezni.

A Nyár ünnepe event ideje alatt különleges fák gyümölcseit termeszthetitek, és különféle event növényekkel is kell foglalkoznotok. A varázslatos jutalmak megszerzéséért a fák gyümölcseit az életfa törzsén található odúba kell elhelyeznetek.

A játékban három féle új növény érkezik, a Mágikus kucsmagomba, a Prizmacsillag és a Kék gömbgomba. Nézzük meg egy kicsit részletesebben az érkező újdonságok adait.

Mágikus kucsmagomba: az érési ideje 1 óra, 8 TP-t szerezhettek belőle, terület igénye 2x2-es. A Tündérvölgyben és a Holdfény-ligetben is ültethető.

fantasyrama-hirek-2.jpg

Prizmacsillag: az érési ideje 3 és fél óra, 23 TP-t szerezhettek belőle, terület igénye 2x2-es. A Tündérvölgyben és a Holdfény-ligetben is ültethető.

fantasyrama-hirek-3.jpg

Kék gömbgomba: az érési ideje 5 óra,31 TP-t szerezhettek belőle, terület igénye 2x2-es. A Tündérvölgyben és a Holdfény-ligetben is ültethető.

fantasyrama-hirek-4.jpg

Két új fa termését is begyűjthetitek a játékban, az egyik a Fénymagfa, a másik pedig az Izzó gomolyagfa. Ha beléptek az eseménybe, mind a két fából kaptok egy-egy darabot.

Fénymagfa: az érési ideje 12 óra, 75 TP-t és 4 darab Fénymagot szerezhettek belőle, a Tündérvölgyben és a Holdfény-ligetben is elhelyezhető.

fantasyrama-hirek-5.jpg


Izzó gombolyagfa: az érési ideje 4 és fél óra, 15 TP-t és 4 darab Izzó gomolyagot szerezhettek belőle, a Tündérvölgyben és a Holdfény-ligetben is elhelyezhető.

fantasyrama-hirek-5.jpg

A Fantasyrama készítői újabb felreppenő tárgyakat is beépítettek az eventbe, méghozzá név szerint a Fényszilánkot és a Gyöngyfényt. Minden területen aratáskor reppenhettek fel, majd a tündértáratokban a különlegességek menüpontjánál találhatjátok meg.

Ezeket a felreppenőket a Bűvös bazárban is beszerezhetitek, egy Fényszilánkért 2 varázskristályt, 1 Gyöngyfényért 3 varázskristályt kell fizetnetek.

Sokatok örömére egy új lény is érkezik a játékba, méghozzá egy mesebeli Egyszarvú. Az Nyár ünnep esemény kezdetekor mindenki, aki a játékba lép, ott találja majd a legújabb Bűvlénytojást a tarisznyájában. Ezt elhelyezhetitek a Bűvlények területén, majd 35 nap elteltével kis is kel a kis Egyszarvútok.

fantasyrama-hirek-7.jpg

Az eseményhez különböző csomagokat is tudtok rendelni. A frissítésről és a megrendelhető csomagokról bővebben a hivatalos fórumon ITT olvashattok!

Mindenkinek kívánunk jó játékot a Nyár ünnep alkalmából!
FantasyRama legfrissebb hírek

FantasyRama: Júliusi csodacsemete akció

Pénteken 12 órától ismét kezdetét veszi és egészen hétfőig eltart a legújabb csodacsemete akció. Az akció ideje alatt ismételten lehetőségetek nyílik, hogy Csodacsemetét vásároljatok a FantasyRama játékban.... Elolvasom (2014.07.04.)

FantasyRama: Csodacsemete akció májusban is

A kis Tündérek örömére újból Csodacsemete akció érkezik a népszerű fantasy játékba. A Fantasyrama online játékba péntektől egészen hétfőig lesz lehetőségetek Csodacsemetét vásárolni a csodálatos csemetekertben, melyből igazi különleges fák is kifejlődhetnek.... Elolvasom (2014.05.09.)
FantasyRama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist