Én Kicsi Tanyám hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Én Kicsi Tanyám: Punk juh a játékban

Egy izgalmas hét indul az Én Kicsi Tanyám játékban, hiszen újra eljött az ideje az állatszuperizáló heti akciónak. Ebben az akcióban mindenki részt vehet, aki már legalább 14. szinten áll a tanyás játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
Egy izgalmas hét indul az Én Kicsi Tanyám játékban, hiszen újra eljött az ideje az állatszuperizáló heti akciónak. Ebben az akcióban mindenki részt vehet, aki már legalább 14. szinten áll a tanyás játékban.

A legutóbbi evőverseny nagy sikert aratott a játékban, a készítők az állatszuperizáló heti akciótól is hasonló visszajelzéseket várnak. Nézzük meg közelebbről mit is rejt magában ez a különleges heti akció.

en-kicsi-tanyam-hirek-14.jpg

A gyűjtési időszak egészen 2014. szeptember 2. 11 óráig tart. Most nem a nap végéig fog kitartani az akció, erre majd érdemes odafigyelnetek. Ha összegyűjtöttetek 500 gyapjúszálat, akkor az egyik birkádat szuperizálhatjátok. Válasszátok ki a kívánt birkaólat és kattintsatok a specializációs gombra. Ezután már csak ki kell választanotok, hogy milyen birkát is szeretnétek. Ha az egyik birkádat punk juhvá változtatod, akkor nem csak hogy dekoratív lesz, de nyírásonként +1 gyapjút is fog nektek adni.

Azt hogy eddig hány gyapjúszálat gyűjtöttetek össze a játékban, azt bármikor megnézhetitek, ha Istállósfalván Juhos Józsi birkatenyésztőre kattintotok.

en-kicsi-tanyam-hirek-15.jpg

Ha véletlenül nem találnátok elegendő gyapjúszálat 2014. szeptember 2-ig, akkor se csüggedjetek, hiszen érméért egészen szeptember 9-ig megvehetitek.

A gyapjúszál gyűjtögetésben ne feledkezzetek meg az aktuális bónuszakcióról sem, ahol is az arató birkát kaphatjátok meg ajándékba.

Kellemes időtöltést!
Én Kicsi Tanyám legfrissebb hírek

Én Kicsi Tanyám: Húsvéti játék 2015

Elkezdődött az Én Kicsi Tanyám ingyenes online játékban is a húsvéti játék. Gyűjtsétek a csokitojásokat és szerezzétek meg az értékesebbnél értékesebb ajándékokat.... Elolvasom (2015.04.04.)

Én Kicsi Tanyám: Lapátolj havat Karácsonykor

Idén sajnos nem lesz fehér Karácsony, de ez nem jelenti azt, hogy az Én Kicsi Tanyám világában ne esne a hó! Ki ne szeretne hát egy kis havat látni? Gyertek és játsszatok a szünetben is az Én Kicsi Tanyám ingyenes tanya játékkal, hiszen rengeteg meglepetés és ajándék vár rátok!... Elolvasom (2014.12.19.)

Én Kicsi Tanyám: Járműcsarnok és ültetvény

Egy új funkcióval örvendeztették meg az Én Kicsi Tanyám készítői a játékosokat. Az új funkció a járműcsarnok épülete és az ültetvény megújult termelői felülete.... Elolvasom (2014.10.24.)

Én Kicsi Tanyám: Arató birka

A legutóbbi bónuszajándék akció véget ért, így már nem érhető el a játékban a zabajuh vásárláskor. A legújabb akció keretén belül viszont megszerezhetitek magatoknak az arató birka állatot.... Elolvasom (2014.08.14.)
Még több hír
Én Kicsi Tanyám - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist