Én Kicsi Tanyám hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Én Kicsi Tanyám: Növényszörnytermesztés

Egy nagyon izgalmas frissítés érkezik mindenki kicsi tanyájára. Hallottál már óriás növényekről? Tökökről? Rekord méretű óriás paradicsomokról vagy éppen alma méretű eprekről?
| Forrás: Hivatalos oldal
Egy nagyon izgalmas frissítés érkezik mindenki kicsi tanyájára. Hallottál már óriás növényekről? Tökökről? Rekord méretű óriás paradicsomokról vagy éppen alma méretű eprekről?

en-kicsi-tanyam-hirek-1.jpg

Most elérkeztek az óriás növények az Én Kicsi Tanyám játékba, megindul a növényszörnytermesztés. Az új lehetőség egy új épülettel együtt érkezik. A növényszörnytermesztő épületet 31. szinttől vásárolhatjátok meg az ingyenes böngészős játékban. Ebben az épületben gigaóriás növényeket termeszthetsz a már meglévő hagyományos növényekből. Természetesen a látványos szüretelésen túl további jutalmakot szerezhettek a játékban, méghozzá krumplitallérokat és tapasztalati pontot.

en-kicsi-tanyam-hirek-2.jpg

A termesztés menete rendkívül egyszerű. Először is meg kell vásárolnotok a Vásártéren a növénytermesztő épületet, melynek ára 900.000 Krumplitallér. Az aktiválás után már neki is láthatsz a saját kis növényszörnyed kitermeléséhez. A termesztés megkezdését követően összesen 7 napotok lesz arra, hogy különféle éréssegítőkkel lássátok el a növényt. Minél nagyobb növényt sikerül szereznetek a végén, annál több Krumplitallért és növekedési pontot kaptok a betakarításakor.

Mindenkinek kívánunk gigászi növényeket a hétvégére! :)

Én Kicsi Tanyám legfrissebb hírek

Én Kicsi Tanyám: Húsvéti játék 2015

Elkezdődött az Én Kicsi Tanyám ingyenes online játékban is a húsvéti játék. Gyűjtsétek a csokitojásokat és szerezzétek meg az értékesebbnél értékesebb ajándékokat.... Elolvasom (2015.04.04.)

Én Kicsi Tanyám: Lapátolj havat Karácsonykor

Idén sajnos nem lesz fehér Karácsony, de ez nem jelenti azt, hogy az Én Kicsi Tanyám világában ne esne a hó! Ki ne szeretne hát egy kis havat látni? Gyertek és játsszatok a szünetben is az Én Kicsi Tanyám ingyenes tanya játékkal, hiszen rengeteg meglepetés és ajándék vár rátok!... Elolvasom (2014.12.19.)

Én Kicsi Tanyám: Járműcsarnok és ültetvény

Egy új funkcióval örvendeztették meg az Én Kicsi Tanyám készítői a játékosokat. Az új funkció a járműcsarnok épülete és az ültetvény megújult termelői felülete.... Elolvasom (2014.10.24.)

Én Kicsi Tanyám: Punk juh a játékban

Egy izgalmas hét indul az Én Kicsi Tanyám játékban, hiszen újra eljött az ideje az állatszuperizáló heti akciónak. Ebben az akcióban mindenki részt vehet, aki már legalább 14. szinten áll a tanyás játékban.... Elolvasom (2014.08.29.)

Én Kicsi Tanyám: Arató birka

A legutóbbi bónuszajándék akció véget ért, így már nem érhető el a játékban a zabajuh vásárláskor. A legújabb akció keretén belül viszont megszerezhetitek magatoknak az arató birka állatot.... Elolvasom (2014.08.14.)
Még több hír
Én Kicsi Tanyám - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist