Én Kicsi Tanyám hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Én Kicsi Tanyám: Lapátolj havat Karácsonykor

Idén sajnos nem lesz fehér Karácsony, de ez nem jelenti azt, hogy az Én Kicsi Tanyám világában ne esne a hó! Ki ne szeretne hát egy kis havat látni? Gyertek és játsszatok a szünetben is az Én Kicsi Tanyám ingyenes tanya játékkal, hiszen rengeteg meglepetés és ajándék vár rátok!
| Forrás: Hivatalos oldal
Idén sajnos nem lesz fehér Karácsony, de ez nem jelenti azt, hogy az Én Kicsi Tanyám világában ne esne a hó! Ki ne szeretne hát egy kis havat látni? Gyertek és játsszatok a szünetben is az Én Kicsi Tanyám ingyenes tanya játékkal, hiszen rengeteg meglepetés és ajándék vár rátok!

Itt az ideje neki látni a hó eltakarításához, vegyétek kezetekbe a hólapátot és irány az udvar! Az ügyes munkátokat természetesen a játék készítői ajándékokkal hálálják meg. Kapjátok hát fel a sílécet, a hódeszkát és irány ki a szabadba. A hólapátos Karácsonyi játék 2014. december 28-ig tart.

en-kicsi-tanyam-hirek-20.jpg

A frissítés 2014. december 15-én került be a játékba és egészen 2014. december 28-a nap végéi fog tartani. Aki legalább 2-es szintű játékos, az kapcsolódhat be a játékba és állhat neki a különféle ajándékok kiásásához a hóból.

A játékban krumplitallérokat, pontokat vagy akár vitrinajándékokat is szerezhettek minden nap. Ehhez nem kell mást tennetek, mint a hólapátot kézbe fogni és rákattintani a hó borította területre. Lépj be az Én Kicsi Tanyám felületére és kattints a hólapátot ábrázoló ikonra.

en-kicsi-tanyam-hirek-21.jpg

A játékablak megnyitása után egy 6x6-os mezőt fogsz látni, ahol 36 választási lehetőséged lesz. A hóval borított terület alatt különböző meglepetés tárgyak bújnak, 1 hokikorong, 2 korcsolya, 3 hódeszka, 4 síléc. Ezt a játék felső sorában is láthatod. Az egyforma tárgyak egymás mellé vannak elhelyezve (hasonlóan a torpedó hajóihoz). Ha tehát elsőre találsz egy tárgyat, akkor onnantól kezdve 4 irányban folytathatod a kutatást, és biztosan, hogy az egyikben találni fogsz még egy tárgyat.
Minden egyes nap 10 ingyen lapátolást kaptok, további ásásokért természetesen most is érmét kell felhasználnotok. Ha megtaláltatok egy tárgyat, akkor nem csökken a lapátolásotok száma.

en-kicsi-tanyam-hirek-22.jpg

Érméért egy különleges lapátot is vásárolhatsz, melynek a neve: sorozat lapát. Ezzel a különleges eszközzel összesen 5 mezőt áshatsz ki egyszerre. Ha földterület fölé helyezed az egeredet, akkor a zöld mezők mutatják a kiásás helyeit:

en-kicsi-tanyam-hirek-23.jpg

Ha sikerül megtalálnod egy tárgyat, akkor a krumplitallér jutalmakat is kapsz, méghozzá hokikorongért vitrinajándékot, korcsolyáért 450 tallért, hódeszkáért 400 tallért, sílécért pedig 350 tallért. A hokikorongért cserébe egy barátnak küldhető vitrinajándékot kapsz.

Ha véletlenül az összes tárgyat sikerül összegyűjtened egy területen, akkor megkapod a következő szintedig hiányzó pontok 2,5 százalékát.

Ne feledjétek el a bónuszajándékot sem a játékban, hiszen az ázott birka még mindig elérhető bizonyos mennyiségű vásárlás után!

Jó szórakozást!
Én Kicsi Tanyám legfrissebb hírek

Én Kicsi Tanyám: Húsvéti játék 2015

Elkezdődött az Én Kicsi Tanyám ingyenes online játékban is a húsvéti játék. Gyűjtsétek a csokitojásokat és szerezzétek meg az értékesebbnél értékesebb ajándékokat.... Elolvasom (2015.04.04.)

Én Kicsi Tanyám: Járműcsarnok és ültetvény

Egy új funkcióval örvendeztették meg az Én Kicsi Tanyám készítői a játékosokat. Az új funkció a járműcsarnok épülete és az ültetvény megújult termelői felülete.... Elolvasom (2014.10.24.)

Én Kicsi Tanyám: Punk juh a játékban

Egy izgalmas hét indul az Én Kicsi Tanyám játékban, hiszen újra eljött az ideje az állatszuperizáló heti akciónak. Ebben az akcióban mindenki részt vehet, aki már legalább 14. szinten áll a tanyás játékban.... Elolvasom (2014.08.29.)

Én Kicsi Tanyám: Arató birka

A legutóbbi bónuszajándék akció véget ért, így már nem érhető el a játékban a zabajuh vásárláskor. A legújabb akció keretén belül viszont megszerezhetitek magatoknak az arató birka állatot.... Elolvasom (2014.08.14.)
Még több hír
Én Kicsi Tanyám - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist