Én Kicsi Tanyám hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Én Kicsi Tanyám: Kezdődik a Birkafoci

Találd el a legjobb, leghatékonyabb focicsapat felállását az Én Kicsi Tanyám játékban. A hamarosan induló labdarúgó világbajnokság láza elérte az ingyenes tanyajátékot is. Vegyél részt a játékban, és szerezd meg a jutalmakat.
| Forrás: Hivatalos oldal
Találd el a legjobb, leghatékonyabb focicsapat felállását az Én Kicsi Tanyám játékban. A hamarosan induló labdarúgó világbajnokság láza elérte az ingyenes tanyajátékot is. Vegyél részt a játékban, és szerezd meg a jutalmakat.

en-kicsi-tanyam-hirek-4.jpg

Minden második szinten álló gazda részt vehet az Én Kicsi Tanyámon megrendezésre kerülő birkafoci-bajnokságon, amely a mai naptól kezdődően, azaz 2014. június 12-től egészen 2014. június 25-ig tart. Természetesen aki játszik, szuper nyereményekre tehet szert a népszerű ingyenes játékban.

Az első lépésként, egy csapatra lesz szükséged. A feladatod az, hogy eltaláld milyen felállásban állnak a birkák a pályán. Eleinte az összes birka rejtett állapotban lesz, csak egy kérdőjelet látsz majd a helyük helyén.

en-kicsi-tanyam-hirek-5.jpg

A vízszintes mezők a birkafocisták egy bizonyos felállását rejtik, próbáld meg eltalálni, melyik birka melyik helyen áll a pályán és azt is hogy milyen poszton játszik. Minden nap négyszer tippelhetsz, ha eltalálod a felállást, akkor a következő szintig hiányzó pontjaidnak az 1.25 százalékát kapod meg. A tippelésnél figyelembe kell venni azt, hogy egy birka csak egyszer lehet a pályán. Ha sikerült a tippjeidet megtenni, akkor máris láthatod, mennyit találtál el.

en-kicsi-tanyam-hirek-6.jpg

Ha éppen nem találtad el a felállást, akkor további három sornyi lehetőséged van, hogy eltaláld. A zöld pipa azt jelenti, hogy telibe találtad a birkát. A sárga smiley jelentése: a birka a pályán van, de nem ezen a helyen. A piros szomorú hangulatjel jelentése pedig az, hogy egyáltalán nincs az a birka a pályán.

Aki biztosra szeretne menni, akkor érméért felfedheti a birkák kilétét. Ekkor már csak le kell másolni a birkákat a tippmezőbe.

en-kicsi-tanyam-hirek-7.jpg

A tippelős játékon túl, gyűjtögetésre is lehetőséged lesz. Gyűjtsd a focilabdákat a játékban és váltsd be a Fehértón 11 focista birkára. Akinek esetleg hiányozna a játék végére labdája, érmékért azokat is megvásárolhatja (2014. június 26-ig). A labdák beváltását pedig 2014. július 2-ig tehetitek meg.

Mindenkinek jó játékot és jó szurkolást a világbajnokság mérkőzéseihez!
Én Kicsi Tanyám legfrissebb hírek

Én Kicsi Tanyám: Húsvéti játék 2015

Elkezdődött az Én Kicsi Tanyám ingyenes online játékban is a húsvéti játék. Gyűjtsétek a csokitojásokat és szerezzétek meg az értékesebbnél értékesebb ajándékokat.... Elolvasom (2015.04.04.)

Én Kicsi Tanyám: Lapátolj havat Karácsonykor

Idén sajnos nem lesz fehér Karácsony, de ez nem jelenti azt, hogy az Én Kicsi Tanyám világában ne esne a hó! Ki ne szeretne hát egy kis havat látni? Gyertek és játsszatok a szünetben is az Én Kicsi Tanyám ingyenes tanya játékkal, hiszen rengeteg meglepetés és ajándék vár rátok!... Elolvasom (2014.12.19.)

Én Kicsi Tanyám: Járműcsarnok és ültetvény

Egy új funkcióval örvendeztették meg az Én Kicsi Tanyám készítői a játékosokat. Az új funkció a járműcsarnok épülete és az ültetvény megújult termelői felülete.... Elolvasom (2014.10.24.)

Én Kicsi Tanyám: Punk juh a játékban

Egy izgalmas hét indul az Én Kicsi Tanyám játékban, hiszen újra eljött az ideje az állatszuperizáló heti akciónak. Ebben az akcióban mindenki részt vehet, aki már legalább 14. szinten áll a tanyás játékban.... Elolvasom (2014.08.29.)

Én Kicsi Tanyám: Arató birka

A legutóbbi bónuszajándék akció véget ért, így már nem érhető el a játékban a zabajuh vásárláskor. A legújabb akció keretén belül viszont megszerezhetitek magatoknak az arató birka állatot.... Elolvasom (2014.08.14.)
Még több hír
Én Kicsi Tanyám - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist