Én Kicsi Tanyám hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Én Kicsi Tanyám: Járműcsarnok és ültetvény

Egy új funkcióval örvendeztették meg az Én Kicsi Tanyám készítői a játékosokat. Az új funkció a járműcsarnok épülete és az ültetvény megújult termelői felülete.
| Forrás: Hivatalos oldal
Egy új funkcióval örvendeztették meg az Én Kicsi Tanyám készítői a játékosokat. Az új funkció a járműcsarnok épülete és az ültetvény megújult termelői felülete.

A járműcsarnok épülete 28. szinttől építhető meg, a tanyátok egyik építési területére a többi épülethez hasonlóan. Ha erre kattintotok, akkor megnyílik az új ültetvény felület.

en-kicsi-tanyam-hirek-16.jpg

A legutóbbi cikkünk még nyár végén jelent meg, akkor a Punk juh érkezéséről írtunk, nem sokkal pedig előtte az Arató Birkát mutattuk be nektek. A mostani frissítés sokaknak hozhatnak újabb boldog perceket az Én Kicsi Tanyám játékban. Nézzük meg közelebbről, mit is rejt magában a frissítés.

A járműcsarnokot 250ezer kT-ért építhetitek meg egy szabad építési területen. Belépve az ültetvényre egy hatalmas földterületet láthattok. A maximális mérete 99 mező, melynek megműveléséhez egy gépparkot kapsz ajándékba. A játék elején 8 mező áll a rendelkezésetekre, melybe a a raktáratokból ültethettek árut ahhoz, hogy így teljesítsétek a nagyobb megrendeléseket. A megrendelés hossza 7 nap, és mindegyiket három nehézségi fokozatban érhetitek el: könnyű, közepes és nehéz. Ezekhez a fokozatokhoz fog igazodni, hogy miből mennyit kell termelnetek.

A megbízásokat erre a gombra kattintva érhetitek el:
en-kicsi-tanyam-hirek-17.jpg

Természetesen jutalmak is járnak a fáradozásaitokért. Egy-egy megbízást ha teljesítetek, akkor pontot, krumplitallért és papírokat kaphattok. A közepes és nehéz fokozatban a lejárat előtt teljesített megbízásokért bónuszt is kaptok. A papírok azért lesznek fontosak, mert később ezzel tudtok majd új mezőket és gépeket feloldani, továbbá az ültetvények szintje is ezekkel lesz növelhető.

A járművek eltérőek lesznek tulajdonságaikban, például hogy hány mezőn dolgoznak egyszerre, milyen sebességgel, és milyen hatótávval. A játék jobb szélén lévő plusz jellel tudtok átjutni az áttekintéshez. Az egyes járműveket papírokkal lehet elérhetővé tenni. Ehhez növelni kell az ültetvényetek szintjét, majd ha már elérhetőek, akkor krumplitallérért vagy érméért megvehetitek őket. A járművek bizonyos tartóssággal bírnak, ami azt jelenti, hogy előbb vagy utóbb tönkremennek, és újra meg kell őket vásárolni.

en-kicsi-tanyam-hirek-18.jpg

Az Én Kicsi Tanyám játék ültetvényein találkozhattok majd trágyázógépekkel is, melyekkel a már elvetett növények érési idejét lehet megrövidíteni. Minél jobb a trágyázógépeket, annál nagyobb lesz a rövidítés ideje.

en-kicsi-tanyam-hirek-19.jpg

Ha egy járművet kiválasztotok a játékban, akkor meg kell terveznetek annak útvonalát az ültetvényeken. Egy mezőről csak jobbra-balra, vagy fel-le mozdulhattok el. Ha végeztetek, akkor a zöld nyíl segítségével tudjátok megerősíteni a beállított útvonalat.

Az új funkciók még több izgalmat és szórakozást hoztak a játékba, reméljük tetszeni fog mindenkinek.

Jó szórakozást!
Én Kicsi Tanyám legfrissebb hírek

Én Kicsi Tanyám: Húsvéti játék 2015

Elkezdődött az Én Kicsi Tanyám ingyenes online játékban is a húsvéti játék. Gyűjtsétek a csokitojásokat és szerezzétek meg az értékesebbnél értékesebb ajándékokat.... Elolvasom (2015.04.04.)

Én Kicsi Tanyám: Lapátolj havat Karácsonykor

Idén sajnos nem lesz fehér Karácsony, de ez nem jelenti azt, hogy az Én Kicsi Tanyám világában ne esne a hó! Ki ne szeretne hát egy kis havat látni? Gyertek és játsszatok a szünetben is az Én Kicsi Tanyám ingyenes tanya játékkal, hiszen rengeteg meglepetés és ajándék vár rátok!... Elolvasom (2014.12.19.)

Én Kicsi Tanyám: Punk juh a játékban

Egy izgalmas hét indul az Én Kicsi Tanyám játékban, hiszen újra eljött az ideje az állatszuperizáló heti akciónak. Ebben az akcióban mindenki részt vehet, aki már legalább 14. szinten áll a tanyás játékban.... Elolvasom (2014.08.29.)

Én Kicsi Tanyám: Arató birka

A legutóbbi bónuszajándék akció véget ért, így már nem érhető el a játékban a zabajuh vásárláskor. A legújabb akció keretén belül viszont megszerezhetitek magatoknak az arató birka állatot.... Elolvasom (2014.08.14.)
Még több hír
Én Kicsi Tanyám - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist