Én Kicsi Tanyám hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Én Kicsi Tanyám: Húsvéti játék 2015

Elkezdődött az Én Kicsi Tanyám ingyenes online játékban is a húsvéti játék. Gyűjtsétek a csokitojásokat és szerezzétek meg az értékesebbnél értékesebb ajándékokat.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az Upjers játékkiadó szinte mindegyik népszerű játékában elindította 2015-ben is a húsvéti játékot. A My Free Zoo játékban az állatkerteteket kell húsvéti pompába díszíteni. A My Little Farmies húsvéti játékában nárciszokat kell gyűjtenetek, amellyel akár egy új épületet is szerezhettek magatoknak. Érdemes ezeket a játékokat is megnézni az ünnepek alatt.

De térjünk is vissza a mostani hírünkhöz: az Én Kicsi Tanyám játékban elindult a húsvéti kártyajáték.

en-kicsi-tanyam-hirek-24.jpg

Már nem sokat kell várni a húsvétra, az ünnep tiszteletére a készítők elkészítették a húsvéti memóriafejlesztő kártyajátékot, amely egészen 2015. április 15-ig tart. Ezen időszak alatt gyűjthetitek a csokitojásokat, amelyeket beválthattok egy exkluzív parasztház berendezési tárgyra.

A játék indításához csak kattintsatok a felső menünél megjelenő kártyapaklira, ekkor megjelenik egy felület 20 kártyalappal, melyeknek csak a hátoldalát látjátok.

en-kicsi-tanyam-hirek-25.jpg

Kattintással tudjátok a kártyákat felforgatni. A feladatotok az, hogy párokat keressetek. Két kártya felfordítása tesz ki egy kört a játékban. Minden nap összesen 10 játékkör áll a rendelkezésetekre, minden további játékkör egy érmébe kerül. Ha egy körben két azonos szimbólumot rejtő kártyát találtok, akkor jutalomban részesültök, például egy rakás csokitojást.

Egy uborkát kaptok vigaszdíjként, ha egy játékkörben nem sikerült párra találni. De ezeken a nyereményeken kívül más dolgokat is megszerezhettek: répát, búzát, uborkát, pontokat, krumplitallért sőt akár egy különleges vitrinajándékot is, egy exkluzív animált vitrinajándékot.

Ha elegendő csokitojást találtatok, akkor beválthatjátok őket egy parasztházba való csokimajszoló macira. Az összegyűjtött csokitojásokat Istállósfalván válthatjátok be a húsvéti nyuszinál a játék végéig, 2015. április 15-ig.

Ha nem sikerül csokitojást gyűjtenetek, akkor se búsuljatok, hiszen az istállósfalvi nyuszinál egy érméért és 100 répáért 10 csokitojást kaphattok. Ezentúl, ha benéztek az istállósfalvi ajándékautomatához, húsvéti ajándékokkal lephetitek meg a barátaitokat.

Továbbá újra lehet nárciszokat ültetni. Egy nárcisz természetesen nem csinál nyarat, 10 nárciszt kaptál a polcodra. Természetesen Kotyvansz Kató anyónál is megjelent a nárciszhozam növelésére szolgáló bónuszbigyó receptje. Gyűjtsétek a nárciszokat 2015. április 15-ig, Gyűjtő Gyurka eddig váltja be a nárciszokat arany és gyémánt nárciszra a vitrinedbe. Az első 5x1000 nárciszért kaphattok arany, a hatodik 1000-ért viszont már csak gyémánt nárciszt.

Mindenkinek kellemes hétvégét, békés ünnepeket és jó játékot kívánunk!


Én Kicsi Tanyám legfrissebb hírek

Én Kicsi Tanyám: Lapátolj havat Karácsonykor

Idén sajnos nem lesz fehér Karácsony, de ez nem jelenti azt, hogy az Én Kicsi Tanyám világában ne esne a hó! Ki ne szeretne hát egy kis havat látni? Gyertek és játsszatok a szünetben is az Én Kicsi Tanyám ingyenes tanya játékkal, hiszen rengeteg meglepetés és ajándék vár rátok!... Elolvasom (2014.12.19.)

Én Kicsi Tanyám: Járműcsarnok és ültetvény

Egy új funkcióval örvendeztették meg az Én Kicsi Tanyám készítői a játékosokat. Az új funkció a járműcsarnok épülete és az ültetvény megújult termelői felülete.... Elolvasom (2014.10.24.)

Én Kicsi Tanyám: Punk juh a játékban

Egy izgalmas hét indul az Én Kicsi Tanyám játékban, hiszen újra eljött az ideje az állatszuperizáló heti akciónak. Ebben az akcióban mindenki részt vehet, aki már legalább 14. szinten áll a tanyás játékban.... Elolvasom (2014.08.29.)

Én Kicsi Tanyám: Arató birka

A legutóbbi bónuszajándék akció véget ért, így már nem érhető el a játékban a zabajuh vásárláskor. A legújabb akció keretén belül viszont megszerezhetitek magatoknak az arató birka állatot.... Elolvasom (2014.08.14.)
Még több hír
Én Kicsi Tanyám - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist