Én Kicsi Tanyám hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Én Kicsi Tanyám: Evőverseny

Legyetek ti is profi evőversenyző menedzserek, és törjetek fel a csúcsra az Upjers ingyenes farmos játékában. Az evőversenyen lehetőségetek lesz a meggazdagodásra, továbbá egy új épületet is húzhattok fel a vásártéren.
| Forrás: Hivatalos oldal
Legyetek ti is profi evőversenyző menedzserek, és törjetek fel a csúcsra az Upjers ingyenes farmos játékában. Az evőversenyen lehetőségetek lesz a meggazdagodásra, továbbá egy új épületet is húzhattok fel a vásártéren.

en-kicsi-tanyam-hirek-11.jpg

Új építési terület vált beépíthetővé a vásártéren, ahol nagy hasznát vehetitek a megtermelt növényszörnyeiteknek. Minden játékos, aki már elérte a 31. szintet, megnyithatja a Vásártéren az evőverseny épületét.

en-kicsi-tanyam-hirek-12.jpg

Az Én Kicsi Tanyám játék különleges épülete új színt hoz a játékba. Minden alkalommal, amikor növényszörnyet szüreteltek, növényszörny darabokat is kaptok. Ezeket adhatjátok majd át az evőversenyen részt vevő versenyzőknek.

Az evőverseny épületét a Vásártéren kell majd aktiválnod 900ezer kT-ért. A megvásároltad, máris indíthatod az első evőversenyt. Az evőverseny ideje alatt növényszörnydarabkákkal kell majd etetned a saját versenyződet, akinek te leszel a menedzsere.

A versenyek során igénybe vehetitek az árusító standokat is, ahol mindenféle ajándéktárgyat adhattok el a nézőknek. 20 óránként egy kassza fog megjelenni a stand felett. Ha erre rákattintotok, akkor indítjátok el az árusítást. Ilyenkor a nézők elkezdenek árút vásárolni tőled, feltéve ha tettél ki árut az asztalra.

en-kicsi-tanyam-hirek-13.jpg

Az evőversenyen új sikereket is szerezhettek, melyeket szintén a vitrinajándékok hoznak el.

Íme az Én Kicsi Tanyám legújabb sikerei:
  • 1 .hely elérése 15 alkalommal
  • 1. hely elérése 25 alkalommal
  • Evőversenyen való részvétel 50 alkalommal
Ne felejtsétek el az aktuális, Zabajuh bónuszajándékot sem a játékban.

Jó szórakozást mindenkinek!
Én Kicsi Tanyám legfrissebb hírek

Én Kicsi Tanyám: Húsvéti játék 2015

Elkezdődött az Én Kicsi Tanyám ingyenes online játékban is a húsvéti játék. Gyűjtsétek a csokitojásokat és szerezzétek meg az értékesebbnél értékesebb ajándékokat.... Elolvasom (2015.04.04.)

Én Kicsi Tanyám: Lapátolj havat Karácsonykor

Idén sajnos nem lesz fehér Karácsony, de ez nem jelenti azt, hogy az Én Kicsi Tanyám világában ne esne a hó! Ki ne szeretne hát egy kis havat látni? Gyertek és játsszatok a szünetben is az Én Kicsi Tanyám ingyenes tanya játékkal, hiszen rengeteg meglepetés és ajándék vár rátok!... Elolvasom (2014.12.19.)

Én Kicsi Tanyám: Járműcsarnok és ültetvény

Egy új funkcióval örvendeztették meg az Én Kicsi Tanyám készítői a játékosokat. Az új funkció a járműcsarnok épülete és az ültetvény megújult termelői felülete.... Elolvasom (2014.10.24.)

Én Kicsi Tanyám: Punk juh a játékban

Egy izgalmas hét indul az Én Kicsi Tanyám játékban, hiszen újra eljött az ideje az állatszuperizáló heti akciónak. Ebben az akcióban mindenki részt vehet, aki már legalább 14. szinten áll a tanyás játékban.... Elolvasom (2014.08.29.)

Én Kicsi Tanyám: Arató birka

A legutóbbi bónuszajándék akció véget ért, így már nem érhető el a játékban a zabajuh vásárláskor. A legújabb akció keretén belül viszont megszerezhetitek magatoknak az arató birka állatot.... Elolvasom (2014.08.14.)
Még több hír
Én Kicsi Tanyám - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist