Én Kicsi Tanyám hírek, aktualitások

Én Kicsi Tanyám

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 382, Átlag:4.50)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Hivatalos oldal: Enkicsitanyam.hu
Az Upjers ingyenes tanyás böngészős játéka csak rád vár! Ha mindig is arra vágytál, hogy a saját kis birtokodon, tanyádon gazdálkodj a természet lágy ölén, akkor az Én Kicsi Tanyám játék biztosan tetszeni fog. Ebben a szórakoztató tanyás játékban saját gazdaságodat irányíthatod. Virtuális szántókat, biotermékeket termeszthetsz és kereskedhetsz velük. A játék teljesen ingyenesen játszható a böngésződben.
Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Én Kicsi Tanyám hírek

Én Kicsi Tanyám: Húsvéti játék 2015

Elkezdődött az Én Kicsi Tanyám ingyenes online játékban is a húsvéti játék. Gyűjtsétek a csokitojásokat és szerezzétek meg az értékesebbnél értékesebb ajándékokat.... Elolvasom (2015.04.04.)

Én Kicsi Tanyám: Lapátolj havat Karácsonykor

Idén sajnos nem lesz fehér Karácsony, de ez nem jelenti azt, hogy az Én Kicsi Tanyám világában ne esne a hó! Ki ne szeretne hát egy kis havat látni? Gyertek és játsszatok a szünetben is az Én Kicsi Tanyám ingyenes tanya játékkal, hiszen rengeteg meglepetés és ajándék vár rátok!... Elolvasom (2014.12.19.)

Én Kicsi Tanyám: Járműcsarnok és ültetvény

Egy új funkcióval örvendeztették meg az Én Kicsi Tanyám készítői a játékosokat. Az új funkció a járműcsarnok épülete és az ültetvény megújult termelői felülete.... Elolvasom (2014.10.24.)

Én Kicsi Tanyám: Punk juh a játékban

Egy izgalmas hét indul az Én Kicsi Tanyám játékban, hiszen újra eljött az ideje az állatszuperizáló heti akciónak. Ebben az akcióban mindenki részt vehet, aki már legalább 14. szinten áll a tanyás játékban.... Elolvasom (2014.08.29.)

Én Kicsi Tanyám: Arató birka

A legutóbbi bónuszajándék akció véget ért, így már nem érhető el a játékban a zabajuh vásárláskor. A legújabb akció keretén belül viszont megszerezhetitek magatoknak az arató birka állatot.... Elolvasom (2014.08.14.)

Én Kicsi Tanyám: Evőverseny

Legyetek ti is profi evőversenyző menedzserek, és törjetek fel a csúcsra az Upjers ingyenes farmos játékában. Az evőversenyen lehetőségetek lesz a meggazdagodásra, továbbá egy új épületet is húzhattok fel a vásártéren.... Elolvasom (2014.07.31.)

Én Kicsi Tanyám: Zabajuh bónuszajándék

A legutóbbi búvárkertész bónuszajándék akció véget ért, de itt is van a legújabb ajándék, a zabajuh. A zabajuh egy nem mindennapi állat, amely ajándékba érkezik a vitrinetekbe ha legalább 54 érmés vásárlást hajtotok végre.... Elolvasom (2014.07.07.)

Én Kicsi Tanyám: Labdaház a világbajnokság ideje alatt

A brazíliai labdarúgó világbajnokság javában zajlik, a foci hangulat az ingyenes farmos játék építészét is megihlette. Nem is habozott sokáig, egy új parasztház kivitelt tervezett, a labdaházat.... Elolvasom (2014.06.17.)

Én Kicsi Tanyám: Kezdődik a Birkafoci

Találd el a legjobb, leghatékonyabb focicsapat felállását az Én Kicsi Tanyám játékban. A hamarosan induló labdarúgó világbajnokság láza elérte az ingyenes tanyajátékot is. Vegyél részt a játékban, és szerezd meg a jutalmakat.... Elolvasom (2014.06.12.)

Én Kicsi Tanyám: Apák napja 2014

A legutóbbi Anyák Napi esemény rendkívül sikeres volt az Én Kicsi Tanyám játékban, így a készítők úgy gondolták, hogy az Apák Napját is megünneplik. Az eseményen sok-sok extra bónuszt és ajándékot zsebelhettek be.... Elolvasom (2014.05.29.)

Én Kicsi Tanyám: Növényszörnytermesztés

Egy nagyon izgalmas frissítés érkezik mindenki kicsi tanyájára. Hallottál már óriás növényekről? Tökökről? Rekord méretű óriás paradicsomokról vagy éppen alma méretű eprekről?... Elolvasom (2014.05.22.)

Én Kicsi Tanyám: Anyák napja a kis tanyán

Kedvenc kicsi tanyátok 2014-ben is megünnepli az édesanyákat. A világban más és más napokon ünneplik az édesanyákat, ezért  ne gondoljátok azt, hogy megkésve kerül a játékba az esemény. A fehértói ajándékautomata ünnepi árukészlettel vár titeket a hét további napjaiban.... Elolvasom (2014.05.08.)
Én Kicsi Tanyám hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist