Elvenar hírek

Hirdetések
Stratégiai, fantasy, városépítős
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Elvenar: Törpök a játékban

A legújabb frissítéssel rengeteg változás és újdonság érkezett a népszerű stratégiai játékba. A frissítés után elérhetővé váltak a Törpök, akik az új vendégfaj az Elvanar szerverein.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az Elvanar játék 0.26-os frissítése 2015. október 6-án érkezett. Az új verzió sok változás és újdonságot hozott magával. A frissítés legfontosabb eleme, a Törpök lettek, akik új vendégfajként kerültek be a játékba.

elvenar-hirek-3.jpg

A népszerű online játék fejlesztői már többször is említették, hogy több vendégfaj is be fog kerülni a játékba. Ezek közül legelőször a Törpökkel ismerkedhettek meg.
elvenar-hirek-1.jpg

Azon játékosok, akik már a jelenlegi kutatási fa végére értek, egy teljesen új fejezetet kapnak. A fejezet az Elvanar játék első vendégeiről, a Törpökről szól. A feladatotok nem lesz más, mint feléleszteni és újra teremteni a törp kultúrát egykori dicsőségének megfelelően. Ez idő alatt rengeteg izgalmas kihívással fogtok találkozni.

A törpök segítéséhez először ki kell fejlesztenetek a Törp Portált, amin keresztül beléphetnek az új jövevények a városodba. A portálnak kapcsolódnia kell a főépületedhez, különben a törpök nem fognak tudni bejutni a városodba. Továbbá az újonnan felépített törp épületeknek is kapcsolódnia kell a Portálhoz. A játék során építhettek majd a törpök kultúrájára emlékeztető épületeket.

elvenar-hirek-2.jpg

A törpöknek saját nyersanyaguk van: a gránit és a réz. Ezeket kell kitermelned ahhoz, hogy a törp negyed épületeit fejleszteni tudd, valamint a kutatási menüben is szükséged lesz rájuk. A törpök hatékonyságának köszönhetően, épületeik a fejlesztések után kisebb területet foglalnak el, így helyet szabadítva fel a városotokban. Az új kulturális épületek építésével bónuszokat is szerezhettek.

Az Elvanar játék történetében az eddigi legnagyobb fejezet készült el, rengeteg tartalommal, ami csak rátok vár. A fejezet egy kis rész még rejtett marad, mely egy jövőbeli frissítéssel lesz látható.

Reméljük, mindenkinek tetszik az új fejezet, és mindenki várja a játékban a Törpök történetének befejezését.

Jó játékot mindenkinek!
Elvenar legfrissebb hírek

Elvenar: Testvériségek a játékban

Az InnoGames új játéka nem rég indult el, de máris rengeteg újdonsággal leptek meg titeket a készítők. Az Elvenar online játékba július 28-án kedden új frissítés érkezett , és ezzel együtt a már régóta várt funkció is bevezetésre került: a Testvériségek!... Elolvasom (2015.07.30.)
Elvenar - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist