Elvenar

Elvenar

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 161, Átlag:4.02)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Stratégiai, fantasy, városépítős
Hivatalos oldal: Elvenar.com
2015. január 20-án indult az Innogames új fantasy játéka, az Elvenar. Az Elvenar játékban az elfek és az emberek közül választhatjátok ki kedvenc fajotokat. Nyissatok egy új korszakot népeteket életében, alapítsátok meg és építsétek fel városotokat úgy, ahogy szeretnétek. Az elfek lételeme a mágia és szoros harmóniában élnek a természettel. A tapasztalt városépítőnek számító emberek Elvenar világának gyorsan növekvő és eltökélt faját alkotják.
Hirdetések

Elvenar játék


A játékban a nyersanyagok termelése mellett fontos szerep jut az épületek szintjének emelésének és a többszemélyes térképnek is, ahol a szomszédokkal tudtok kapcsolatba lépni, és új provinciákat felderíteni, elfoglalni. A harcokat gyönyörű 3 dimenziós animációkkal vívhatjátok meg, ahol több mint 20 különböző ellenféllel találhatjátok szembe magatokat, így minden csata más és más élményt ad.

Sok évezred után Elvenar ősi, érintetlen világa ismét felfedezésre vár előző lakói eltűnése után. Új korszak virrad az elfek vagy emberek csapataira ebben a gyönyörű városépítő játékban. Mindkét nép új uralkodójuk bölcsességére és vezetői képességeire hagyatkozik. Építsétek fel falvaitokat és kalauzoljátok végig elfjeiteket vagy embereiteket az új fantasy játék lenyűgöző, számtalan titokkal, misztikus szörnyekkel és rengeteg nyersanyaggal teli vidékén. Fedezzetek fel régen elfeledett technológiákat, és építsetek fel egy virágzó várost.

Az elfek, mint nép mélyen a természetben gyökereznek. Lételemük a varázslat és a mágia, és a természettel együtt, szoros harmóniában élnek. Ez észrevehető a városaik épületein is, melyek funkcionálisak és esztétikusak, ráadásul olykor még elevenek is, mint például a kőfejtő Gólemek vagy a deszkatermelő Treantok.
Az ember eltökélt és gyarapodó elvenari nép, amikor a világbeli lakók valamit a fejükbe vesznek azt véghez is viszik. A termelésük erősen a gépészetre és a középkori építészestre összpontosítanak.

Az ingyenes fantasy játékban szinte minden épület fejleszthető, amitől nem csak szebbek, hanem hatékonyabbak és termelékenyebbek is lesznek. A lakóépületek a jelenleg rendelkezésre álló 15 fejlesztési szint mindegyikén egyre több helyet kínálnak lakosaidnak. A műhelyek és manufaktúrák egyre jobb módszereket adnak arra, hogy több építőanyaggal lássanak el titeket. Ez kulcsfontosságú, hiszen csak így tudtok előre jutni az Elvenarban, az Innogames legújabb városépítő játékában.

A városaitokat hatalmas terület veszi körül, amelyek csak a felderítésre várnak. Az ingyenes játékban minden régió ereklyéket rejt, amelyekkel felpörgethetitek a termelést. Mindegyik nagy hatalmú ereklye egy bizonyos áru termeléséhez ad majd bónuszt. Az ereklyét kétféle módon szerezhetitek meg: kerekedhettek a provinciák tulajdonosaival, vagy harcban ragadhatjátok el őket a különféle teremtményektől.

A fantasy játékban nem vagytok egyedül, a hatalmas végtelennek tűnő térképen számos más elf és emberi törzs is megtelepedett. Meglátogathatjátok őket és megnézhetitek, hogyan építik ők a városukat. A játék későbbi tervei között szerepel, a szomszédokkal való kereskedelem, amelynek segítségével még jobban és gyorsabban növekedhet, virágozhat városotok.

A játékba való regisztráció az InnoGames többi játékához (Forge of Empires, Tribal Wars 2, Grepolis) teljesen ingyenes.
Elvenar hírek

Elvenar: Törpök a játékban

A legújabb frissítéssel rengeteg változás és újdonság érkezett a népszerű stratégiai játékba. A frissítés után elérhetővé váltak a Törpök, akik az új vendégfaj az Elvanar szerverein.... Elolvasom

Elvenar: Testvériségek a játékban

Az InnoGames új játéka nem rég indult el, de máris rengeteg újdonsággal leptek meg titeket a készítők. Az Elvenar online játékba július 28-án kedden új frissítés érkezett , és ezzel együtt a már régóta várt funkció is bevezetésre került: a Testvériségek!... Elolvasom
Elvenar hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist