Drakensang Online hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Fantasy
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Drakensang Online: Újhold esemény május végén

Ismét újhold esemény következik a népszerű ingyenes játékban. AZ újhold bekövetkeztével együtt megkezdődnek a boszorkányok szertartásai is. Nem lesz egyszerű feladatotok: győzzétek le a boszorkányokat és a vezetőjüket, Karabossa-t, és mentsd meg az ártatlan szüzeket.
| Forrás: Hivatalos oldal
Ismét újhold esemény következik a népszerű ingyenes játékban. AZ újhold bekövetkeztével együtt megkezdődnek a boszorkányok szertartásai is. Nem lesz egyszerű feladatotok: győzzétek le a boszorkányokat és a vezetőjüket, Karabossa-t, és mentsd meg az ártatlan szüzeket.

drakensang-online-hirek-4.jpg

A Drakensang legújabb újhold eventjének kezdete ezúttal is különböző időpontokban lesz a különböző szervereken. A részletes indulási listát felsorolva összegezzük nektek:

Heredur/Balor/Werian/Grimmag
  •     Az event kezdete: 2014. május 28. 12:00
  •     Az event vége: 2014. május 30. 12:00
Agathon
  •     Az event kezdete: 2014. május 28. 18:00
  •     Az event vége: 2014. május 30. 18:00
Tegan
  •     Az event kezdete: 2014. május 28. 21:00
  •     Az event vége: 2014. május 30. 21:00
Az eventről röviden:
Minden hónapban az északi boszorkányok sötét rítusai rontják meg a jóakaratú emberek álmát. A sötét mágia csak akkor működik, ha a tündérkirálynő kegyeiért cserébe egy szűz vérét is kiontják. A tündérkirálynő egy gonosz teremtmény, Karabossa a neve és a legkevésbé sem tündéri. A boszorkányoknak a szüzek véréért cserébe visszaadja az elveszett fiatalságukat. Malyssa és Kingshill helyi bűbájosa nagyon számít rá, hogy megakadályozzátok a természetellenes szertartást!

drakensang-online-hirek-5.jpg

Az eseményről részletesebben ITT olvashattok.

Jó szórakozást!
Drakensang Online legfrissebb hírek

Drakensang Online: Eszenciák sivataga

Az eszencia kereskedők szállítmányai ismét eltűntek a népszerű böngészős játékban. Induljatok el a keresésükre és fedezzétek fel a Shanri-La romjait a Drakensang Online játékban.... Elolvasom (2014.09.13.)

Drakensang Online: Augusztusi Telihold

Ismét érkezik a borzongás éjszakája, a Telihold fényesen ragyog fent az éjszakai égbolton, hatalma a Farkasemberek vadászmezejévé változtatja Varholmot, a csendes halászfalut.... Elolvasom (2014.08.09.)

Drakensang Online: Júliusi Bónuszkód

Mostanában sűrűn kapunk bónuszkódot az ingyenes Drakensang játék készítőitől. Még egy hét sem telt el a legutóbbi bónuszkód kiadása óta, de már itt a következő, mellyel ismét rengeteg izgalmas nyereményt szerezhettek meg magatoknak.... Elolvasom (2014.07.04.)

Drakensang Online: Júniusi bónuszkód

Néhányan már biztosan tudjátok, hogy sikeres volt a bónuszkódért folytatott küzdelem. A Drakensang játék készítői által kiadott kóddal különféle nyereményekre tehettek szert.... Elolvasom (2014.06.28.)

Drakensang Online: 128 Frissítés hotfix

A napokban került ki a legújabb 128 Release a játékban, de sajnos nem működött minden úgy, ahogy a tervezők az eltervezték. Ezért gyorsan kiadták a javítás javítását, mely apróbb változásokat hoz a Drakensang játékba.... Elolvasom (2014.06.25.)
Még több hír
Drakensang Online - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist