Drakensang Online hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Fantasy
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Drakensang Online: Release 126

A 126-os release május 21-én kerül be a játékba, mely egy új játékelemet is hoz magával. Ezenkívül néhány apróbb változás történik a népszerű böngészős játékba, és természetesen egy pár hibát is javítottak a készítők.
| Forrás: Hivatalos oldal
A 126-os release 2014. május 21-én kerül be a játékba, mely egy új játékelemet is hoz magával. Ezenkívül néhány apróbb változás történik a népszerű böngészős játékba, és természetesen egy pár hibát is javítottak a készítők.

A Drakensang játék májusi frissítése elhozza a Gnób-ot ismét a játékba: A közkedvelt kereskedőnek egy kis időre volt szüksége, hogy visszatérjen Kingsillbe. A megígért boszorkányvadász felszerelés ezúttal sajnos nem fog szerepelni a kínálatában, de Gnób következő látogatásánál már biztosan készleten lesz. Most két új tárgyat hozott magával, amely talán kárpótol majd titeket. Szokásosan megszerezhetitek tőle a sötét éj ékszereket és felszereléseket, különböző mágikus, ritka és legendás tárgyakat, italokat, festéket, hátasokat és emóciókat, kosztümöket.

drakensang-online-hirek-3.jpg

A Gnob események kezdetei és végei a különböző szervereken:

Heredur/Balor/Werian/Grimmag
  •     Az event kezdete: 2014.05.21. 12:00
  •     Az event vége: 2014.05.26. 12:00

Agathon
  •     Az event kezdete: 2014.05.21. 18:00
  •     Az event vége: 2014.05.26. 18:00

Tegan
  •     Az event kezdete: 2014.05.21. 21:00
  •     Az event vége: 2014.05.26. 21:00
A frissítés további változásokat is hoz a játékba. Bevezetik a "Majdnem halhatatlan"-t. Jelenleg a bevezető küldetések során a karakter meghalhat, ezt a korai halált szeretnék a készítők megakadályozni, ezért csökkentették a szörnyek sebzését az oktató küldetésben.
Különböző napi kihívások is érkeztek, melyeket egyedi grafikával láttak el, így már talán könnyebben értelmezhetőek.

Apróbb hibajavítások
Zoom hiba javítása, "Erőd támadása" a nyitott arénában esetén előfordult, hogy a karakter nem tudott bizonyos bejárható területeket bejárni, ez javítva let. A Chat problémákat is javították a PvP menet után. Néhány hiányzó ikont is felújítottak a Drakensang Online játékban. A "gőztészta szósszal" hatása teljesen megegyezett a "ősrégi rummal", viszont 100 andermanttal többe került. Ez sikeresen kompenzálva lett. Ezenkívül még egy apróbb javítás történ a küldetés grafikájánál: a térképváltás után a küldetés grafikája kis nézetet kapott, mostantól ha a grafika nagy méretbe kerül, akkor is úgy marad, függetlenül attól, hogy a játékos éppen térképet váltott.

Reméljük nektek is tetszettek az újítások és kihasználjátok Gnób érkezését is!

Jó játékot mindenkinek!
Drakensang Online legfrissebb hírek

Drakensang Online: Eszenciák sivataga

Az eszencia kereskedők szállítmányai ismét eltűntek a népszerű böngészős játékban. Induljatok el a keresésükre és fedezzétek fel a Shanri-La romjait a Drakensang Online játékban.... Elolvasom (2014.09.13.)

Drakensang Online: Augusztusi Telihold

Ismét érkezik a borzongás éjszakája, a Telihold fényesen ragyog fent az éjszakai égbolton, hatalma a Farkasemberek vadászmezejévé változtatja Varholmot, a csendes halászfalut.... Elolvasom (2014.08.09.)

Drakensang Online: Júliusi Bónuszkód

Mostanában sűrűn kapunk bónuszkódot az ingyenes Drakensang játék készítőitől. Még egy hét sem telt el a legutóbbi bónuszkód kiadása óta, de már itt a következő, mellyel ismét rengeteg izgalmas nyereményt szerezhettek meg magatoknak.... Elolvasom (2014.07.04.)

Drakensang Online: Júniusi bónuszkód

Néhányan már biztosan tudjátok, hogy sikeres volt a bónuszkódért folytatott küzdelem. A Drakensang játék készítői által kiadott kóddal különféle nyereményekre tehettek szert.... Elolvasom (2014.06.28.)

Drakensang Online: 128 Frissítés hotfix

A napokban került ki a legújabb 128 Release a játékban, de sajnos nem működött minden úgy, ahogy a tervezők az eltervezték. Ezért gyorsan kiadták a javítás javítását, mely apróbb változásokat hoz a Drakensang játékba.... Elolvasom (2014.06.25.)
Még több hír
Drakensang Online - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist