Drakensang Online hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Fantasy
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Drakensang Online: Frissítés 128

A tegnapi hírünkben Dragan felbukkanásáról írtunk. De történt más is a Drakensang játékban, megérkezett a Release 128-as, melybe új játékelemek, apróbb változások és hibajavítások kerültek be.
| Forrás: Hivatalos oldal
A tegnapi hírünkben Dragan felbukkanásáról írtunk. De történt más is a Drakensang játékban, megérkezett a Release 128-as, melybe új játékelemek, apróbb változások és hibajavítások kerültek be.

A frissítés 2014. június 19-től elérhető a játékban.

drakensang-online-hirek-7.jpg

Új játékelemek

A Drakensang Online játékban található vérhatásokat mostantól ki lehet kapcsolni. A kikapcsoláshoz lépjetek be a Beállítások és a grafikai beállítások pontra. Itt tudjátok ki- illetve bekapcsolni a funkciót.
Két új gomb került a játékon belül a főmenübe, az egyik a hivatalos fórumra mutat, a másikra kattintva pedig a supportot érhetitek el. Ez a két gomb csak akkor látható, ha kliens módban indul a játék.

Változások a játékban

A karakterek egy párbajra jelentkezhetnek mostantól (1-1 ellenire), még akkor is ha a karakter éppen egy csoportnak a tagja.
A küldetések közül sokat optimalizálták a készítők, mivel azok túl nehezen teljesíthetők voltak. Leginkább az összegyűjtendő tárgyak számát csökkentették le.
A tárgyak száma mellett a szörnyek száma és eloszlása is változott a következő területeken: Slifmoor, Égő part, Örök őrhely, Suvius vulkán, Vaserdő.

Hibajavítások a Drakensang játékban
  • A gyűjtemények tárgyainak túl magas értékét javították. 
  • A vadászcsapda képesség animációja már nem tűnik el az aktiválás után. 
  • Ha egy billentyűzet rövidítés nem volt foglalt, egy általános szöveg hibásan jelent meg.
  • Ha nagyobb számú tárgyat adott el a játékos csomagban egy kereskedőnek, visszavásárlási árként egy sokkal magasabb összeg jelent meg az eszköztippben. Ezt javították a készítők.
  • A térképfrissülési hibát is orvosolták.
  • A gyógyitalok most már nem kerülnek felhasználásra, ha a karaktert a halála előtt nem lehetett sikeresen regenerálni. Az ital csak akkor fog elhasználódni, ha a karakter életerejét valóban sikerül helyreállítani.

Jó szórakozást a játékhoz!


Drakensang Online legfrissebb hírek

Drakensang Online: Eszenciák sivataga

Az eszencia kereskedők szállítmányai ismét eltűntek a népszerű böngészős játékban. Induljatok el a keresésükre és fedezzétek fel a Shanri-La romjait a Drakensang Online játékban.... Elolvasom (2014.09.13.)

Drakensang Online: Augusztusi Telihold

Ismét érkezik a borzongás éjszakája, a Telihold fényesen ragyog fent az éjszakai égbolton, hatalma a Farkasemberek vadászmezejévé változtatja Varholmot, a csendes halászfalut.... Elolvasom (2014.08.09.)

Drakensang Online: Júliusi Bónuszkód

Mostanában sűrűn kapunk bónuszkódot az ingyenes Drakensang játék készítőitől. Még egy hét sem telt el a legutóbbi bónuszkód kiadása óta, de már itt a következő, mellyel ismét rengeteg izgalmas nyereményt szerezhettek meg magatoknak.... Elolvasom (2014.07.04.)

Drakensang Online: Júniusi bónuszkód

Néhányan már biztosan tudjátok, hogy sikeres volt a bónuszkódért folytatott küzdelem. A Drakensang játék készítői által kiadott kóddal különféle nyereményekre tehettek szert.... Elolvasom (2014.06.28.)

Drakensang Online: 128 Frissítés hotfix

A napokban került ki a legújabb 128 Release a játékban, de sajnos nem működött minden úgy, ahogy a tervezők az eltervezték. Ezért gyorsan kiadták a javítás javítását, mely apróbb változásokat hoz a Drakensang játékba.... Elolvasom (2014.06.25.)
Még több hír
Drakensang Online - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist