Drakensang Online hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Fantasy
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Drakensang Online: Eszenciák sivataga

Az eszencia kereskedők szállítmányai ismét eltűntek a népszerű böngészős játékban. Induljatok el a keresésükre és fedezzétek fel a Shanri-La romjait a Drakensang Online játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az eszencia kereskedők szállítmányai ismét eltűntek a népszerű böngészős játékban. Induljatok el a keresésükre és fedezzétek fel a Shanri-La 
romjait a Drakensang Online játékban.

Az esemény kezdete a szokott módon most is a szerverekhez igazodott. Így minden játékosnak kényelmesebb volt a kezdés időpontja.

Az eszenciák sivataga esemény a különféle szervereken:
Heredur/Balor/Werian/Grimmag
  • Az event kezdete: 2014.09.11. 12:00
  • Az event vége: 2014.09.21. 12:00
Agathon
  • Az event kezdete: 2014.09.11. 18:00
  • Az event vége: 2014.09.21. 18:00
Tegan
  • Az event kezdete: 2014.09.11. 21:00
  • Az event vége: 2014.09.21. 21:00
drakensang-online-hirek-11.jpg
Az eszencia sivatag küldetését megkezdhetitek Kingshillben, ahol Thabóval kell beszélnetek. Ezután eszenciaszilánkokat kell szereznetek az eszenciaörvényekből. A szilánkokkal tudjátok előhívni a veszélyes eszenciaerőket, melyekből eszenciamagokat szerezhettek. Hívjátok elő a még hatalmasabb eszenciaharcosokat az eszenciamagvakkal és győzd le a különleges jutalmakért.

drakensang-online-hirek-12.jpg

Thabót minden városban megtalálhatjátok, kivéve Grimfordot. Egy új küldetés teljesítéséért cserébe kaptok egy belépőt Shanri-Lába. A küldesést tetszés szerint akárhányszor végrehajthatjátok, amíg az esemény tart. (szeptember 21.).

Belépőt szerezhettek majd andarmantért is: Thabónál, Gyanús Jónnál és a menüsorban található esemény fül alatt. Ha megvan a belépő, az egér jobb gombjával tudjátok majd aktiválni.

drakensang-online-hirek-13.jpg

A pályán különféle eszencialényekkel találkozhattok. A zöld könnyű, a kék könnyű/közepes, a lila közepes, a sárga nehéz, a piros nagyon nehéz kategóriába sorolható szörnyeket jelenti. A zöld szörnyeket a legegyszerűbb megölni, míg a pirosakat a legnehezebb. Az eszencia lényekkel négyféle formában találkozhattok majd: eszenciaszörny(belőlük találhattok majd a legtöbbet), eszenciaörvény, eszenciaőr és eszenciaharcos. Az eszenciaharcosokat a nagy eszenciakristályokkal tudjátok majd megidézni eszencia magokkal. A zöld, kék, lila, sárga és piros eszenciaharcosért 5,10,15,20 és 25 eszencia mag lesz szükséges.

Természetesen jutalmakat is szerezhettek, ha legyőzitek az eszencia lényeket, akkor eszencia könnyeket gyűjthettek be. Ha összegyűjtitek a 3000 darabot, akkor minden jutalmat begyűjthettek.
Az esemény során bónusz küldetéssel is találkozhattok: a pályán 20% esélye van annak, hogy összetalálkozzatok Jullovval. Beszéljetek vele és vállaljátok el a küldetést, amelyben majd őt kell megvédenetek. A bónuszküldetés nyereménye egy 7 napig használható riverdance emote.

Jó szórakozást!
Drakensang Online legfrissebb hírek

Drakensang Online: Augusztusi Telihold

Ismét érkezik a borzongás éjszakája, a Telihold fényesen ragyog fent az éjszakai égbolton, hatalma a Farkasemberek vadászmezejévé változtatja Varholmot, a csendes halászfalut.... Elolvasom (2014.08.09.)

Drakensang Online: Júliusi Bónuszkód

Mostanában sűrűn kapunk bónuszkódot az ingyenes Drakensang játék készítőitől. Még egy hét sem telt el a legutóbbi bónuszkód kiadása óta, de már itt a következő, mellyel ismét rengeteg izgalmas nyereményt szerezhettek meg magatoknak.... Elolvasom (2014.07.04.)

Drakensang Online: Júniusi bónuszkód

Néhányan már biztosan tudjátok, hogy sikeres volt a bónuszkódért folytatott küzdelem. A Drakensang játék készítői által kiadott kóddal különféle nyereményekre tehettek szert.... Elolvasom (2014.06.28.)

Drakensang Online: 128 Frissítés hotfix

A napokban került ki a legújabb 128 Release a játékban, de sajnos nem működött minden úgy, ahogy a tervezők az eltervezték. Ezért gyorsan kiadták a javítás javítását, mely apróbb változásokat hoz a Drakensang játékba.... Elolvasom (2014.06.25.)
Még több hír
Drakensang Online - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist