Drakensang Online hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Fantasy
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Drakensang Online: 128 Frissítés hotfix

A napokban került ki a legújabb 128 Release a játékban, de sajnos nem működött minden úgy, ahogy a tervezők az eltervezték. Ezért gyorsan kiadták a javítás javítását, mely apróbb változásokat hoz a Drakensang játékba.
| Forrás: Hivatalos oldal
A napokban került ki a legújabb 128 Release a játékban, de sajnos nem működött minden úgy, ahogy a tervezők az eltervezték. Ezért gyorsan kiadták a javítás javítását, mely apróbb változásokat hoz a Drakensang játékba.

A gyors javítás 2014. június 25-én a délelőtti órákban kerül be a játékba, így a délelőtti órákban szerverleállás várható. A Gnobos küldetés miatt nem kell aggódnotok, hiszen az senkinek nem fog törlődni. A játékban nem mindenki kapott meg minden jutalmat, így a frissítés után mindenkinek lehetősége lesz újra kinyitni a ládáját. Ha bekerült a Drakensang Online játékba a frissítés, érdemes megnéznetek a ládikáitokat, hiszen az összes újra be lesz csukva. A megszerzett nyereményeitek természetesen meg fognak maradni, így további sárkányérmékre tehetetk majd szert.

Nézzük a hotfix javítási listáját:
  • A Laboratory Emergency Ration nem ad 2 elátkozott gyöngyöt ezután, ezért ez nincs is említve a tárgy részletes leírásában.
  • Négy egyforma tárgyból lehet egy magasabb szintűt előállítani a munkapadon. Ez az információ már szerepel a következő tárgyak leírásában: Fekete apród szett, Fekete lovag szett.
  • A Jullov professzor szörnyének animációja és hangja javításra került.
  • Kijavították azt a hibát a készítők, ami a Mac Kliens összeomlását okozta.
 
Viszont akad egy-két hiba, amelyet még nem sikerült orvosolniuk a Drakensang játék készítőinek. Ilyen például az, ha nem sikerül teljesíteni a Fekete lovagok harctere nevű küldetést, akkor ki kell törölni azt a küldetések közül és újra fel kell venni azt. Vagy hiba van a kegyetlenség próbájánál: minden egyes csoporttagnak beszélnie kell Jullov professzorral ahhoz, hogy a küldetés számoljon. Egy kisebb javítás ráférne a bátorság próbájára is, hiszen minden csoporttagnak beszélnie kell NCP Perceval-lal, mielőtt a gonggal elindítanátok a küzdelmet. Ha valaki azelőtt elindítja, hogy mindenki beszélt volna az NCP-vel, akkor csak azoknak fog számolni a küldetés, akik ezt már megtették addigra. 

Reméljük a készítők ezeket a hibákat is orvosolni tudják majd a játékban!

Jó szórakozást mindenkinek!
Drakensang Online legfrissebb hírek

Drakensang Online: Eszenciák sivataga

Az eszencia kereskedők szállítmányai ismét eltűntek a népszerű böngészős játékban. Induljatok el a keresésükre és fedezzétek fel a Shanri-La romjait a Drakensang Online játékban.... Elolvasom (2014.09.13.)

Drakensang Online: Augusztusi Telihold

Ismét érkezik a borzongás éjszakája, a Telihold fényesen ragyog fent az éjszakai égbolton, hatalma a Farkasemberek vadászmezejévé változtatja Varholmot, a csendes halászfalut.... Elolvasom (2014.08.09.)

Drakensang Online: Júliusi Bónuszkód

Mostanában sűrűn kapunk bónuszkódot az ingyenes Drakensang játék készítőitől. Még egy hét sem telt el a legutóbbi bónuszkód kiadása óta, de már itt a következő, mellyel ismét rengeteg izgalmas nyereményt szerezhettek meg magatoknak.... Elolvasom (2014.07.04.)

Drakensang Online: Júniusi bónuszkód

Néhányan már biztosan tudjátok, hogy sikeres volt a bónuszkódért folytatott küzdelem. A Drakensang játék készítői által kiadott kóddal különféle nyereményekre tehettek szert.... Elolvasom (2014.06.28.)
Még több hír
Drakensang Online - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist