Drakensang Online hírek, aktualitások

Drakensang Online

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 180, Átlag:4.79)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Szerepjáték,MMORPG,Fantasy,3D
Hivatalos oldal: Drakensang-online.hu
Indulj neki a kalandos utazásnak, a veszélyekkel teli területeken, ahol hemzsegnek az alattomos szörnyek. A játékban a közkedvelt Drakensang történetének folytatásába csöppensz bele. Az egykor békés Dracania területén játszódik, az ellenséges sötétség a romlás árnyékát kivetette az egész birodalomra. A Drakensang egy online akció-RPG játék, amelyben a békés élet rettegésbe borult és a szenvedés lett az úr. A világ hősökért kiált! Állj be te is a hősök közé és vedd fel a harcot az árnyékvilág gonosz hatalma ellen.
Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Fantasy
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Drakensang Online hírek

Drakensang Online: Eszenciák sivataga

Az eszencia kereskedők szállítmányai ismét eltűntek a népszerű böngészős játékban. Induljatok el a keresésükre és fedezzétek fel a Shanri-La romjait a Drakensang Online játékban.... Elolvasom (2014.09.13.)

Drakensang Online: Augusztusi Telihold

Ismét érkezik a borzongás éjszakája, a Telihold fényesen ragyog fent az éjszakai égbolton, hatalma a Farkasemberek vadászmezejévé változtatja Varholmot, a csendes halászfalut.... Elolvasom (2014.08.09.)

Drakensang Online: Júliusi Bónuszkód

Mostanában sűrűn kapunk bónuszkódot az ingyenes Drakensang játék készítőitől. Még egy hét sem telt el a legutóbbi bónuszkód kiadása óta, de már itt a következő, mellyel ismét rengeteg izgalmas nyereményt szerezhettek meg magatoknak.... Elolvasom (2014.07.04.)

Drakensang Online: Júniusi bónuszkód

Néhányan már biztosan tudjátok, hogy sikeres volt a bónuszkódért folytatott küzdelem. A Drakensang játék készítői által kiadott kóddal különféle nyereményekre tehettek szert.... Elolvasom (2014.06.28.)

Drakensang Online: 128 Frissítés hotfix

A napokban került ki a legújabb 128 Release a játékban, de sajnos nem működött minden úgy, ahogy a tervezők az eltervezték. Ezért gyorsan kiadták a javítás javítását, mely apróbb változásokat hoz a Drakensang játékba.... Elolvasom (2014.06.25.)

Drakensang Online: Frissítés 128

A tegnapi hírünkben Dragan felbukkanásáról írtunk. De történt más is a Drakensang játékban, megérkezett a Release 128-as, melybe új játékelemek, apróbb változások és hibajavítások kerültek be.... Elolvasom (2014.06.21.)

Drakensang Online: A fekete lovag átka

Megérkezett a legújabb esemény az ingyenes online játékba: A fekete lovag átka - Dragan felbukkanása. Az esemény során rengeteg izgalom és kaland vár rátok. Az elátkozott Dragan árulással tudta csak legyőzni ellenségét Sargont.... Elolvasom (2014.06.20.)

Drakensang Online: Újhold esemény május végén

Ismét újhold esemény következik a népszerű ingyenes játékban. AZ újhold bekövetkeztével együtt megkezdődnek a boszorkányok szertartásai is. Nem lesz egyszerű feladatotok: győzzétek le a boszorkányokat és a vezetőjüket, Karabossa-t, és mentsd meg az ártatlan szüzeket.... Elolvasom (2014.05.29.)

Drakensang Online: Release 126

A 126-os release május 21-én kerül be a játékba, mely egy új játékelemet is hoz magával. Ezenkívül néhány apróbb változás történik a népszerű böngészős játékba, és természetesen egy pár hibát is javítottak a készítők.... Elolvasom (2014.05.21.)

Drakensang Online: Májusi telihold event

A következő napokban kezdődik a májusi telihold event a Drakensang játékban, érdemes tehát felkeresni Thabo széframágust Dúria városaiban. Segítsetek megvédeni Varholm szigetét a vérszomjas farkasoktól, a jutalmatok természetesen most sem fog elmaradni.... Elolvasom (2014.05.15.)
Drakensang Online hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist