DarkOrbit hírek

Hirdetések
Lövöldözős,Űrhajós,Háborús
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

DarkOrbit: Hitac anyahajók a láthatáron

A Darkorbit készítői minden játékost harcra hív, minden szektorban csúcstechnológiával ellátott Hitac anyahajók tűntek fel, melyek az ember támaszpontokra rendkívül nagy veszélyt jelentenek.
| Forrás: Hivatalos oldal
A Darkorbit készítői minden játékost harcra hív, minden szektorban csúcstechnológiával ellátott Hitac anyahajók tűntek fel, melyek az ember támaszpontokra rendkívül nagy veszélyt jelentenek. Az anyahajók és kísérőik behatolása 2014. szeptember 26. és 2014. október 12. között várható. Mindenki álljon csatasorba, és tartsa nyitva a szemét!

A feladatotok nem lesz más, mint elpusztítani az anyahajót. Szerezzétek meg a kapszulákat és vegyetek részt a sorsolásokon. A kísérőkkel is megéri majd szembeszállni, hiszen a csata során betűket fognak elejteni. Aki elég kísérőt vadászik le, esélye lesz kirakni a szavakból a "DARKORBIT" szót. Ha ez sikerül valakinek, jutalmul kapszulát kap ajándékba.

A mostani sorsoláson rengeteg őrületes ajándék vár rátok. Egymillió uridiumot, teljesen felszerelt LF4 lézert és pajzsgenerátorokat nyerhettek. Továbbá 1500 Euró értékű utalványok is gazdára találnak majd, melyek az egyik legnagyobb online üzletben lesznek levásárolhatóak.

Mindenkinek sok sikert a játékhoz!
DarkOrbit legfrissebb hírek

DarkOrbit: Halloween 2014

A népszerű űrhajós játékban sem maradhat el idén a Halloween esemény. Kísérteties dolgok történnek az űrben, furcsa hangok hallatszanak és a műszerek is megbolondultak.... Elolvasom (2014.10.27.)

DarkOrbit: Futball világkupa 2014

A népszerű ingyenes űrhajós játék minden foci rajongót vár, hiszen kezdődik a futball világkupa, amely egy egész hónapon át tartó tematikus eseményekkel tarkított esemény lesz. A nyeremények között fantasztikus tárgyakat szerezhettek meg magatoknak.... Elolvasom (2014.06.16.)

DarkOrbit: Hades kapu - a csoportos Galaxy Gate

Három különösen veszélyes űrhajó jelent meg a játékban. A készítők nagy erejű Hades kapu építésére ösztönöznek. Szövetkezzetek legalább négy erős társatokkal és mutassátok meg az elnyomóknak, hogy milyen is az erős összefogás. ... Elolvasom (2014.04.23.)
DarkOrbit - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist