DarkOrbit hírek, aktualitások

DarkOrbit

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 328, Átlag:4.59)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Lövöldözős,Űrhajós,Háborús
Hivatalos oldal: Darkorbit.com
Vesd bele magad te is ebbe az ingyenes MMO űrhajós játékba, és légy részese az egyik legnagyobb intergalaktikus harcnak. A végtelen űr csak rád vár, válassz ki egy űrhajót magadnak és már jelentkezhetsz is szolgálatra a főbázison. A bázis fő célja, hogy felvegye a küzdelmet az idegen ellenséggel szemben. Regisztrálj egyszerűen és csatlakozz a három frakció valamelyikéhez. Az online világban szövetkezhetsz barátaiddal, de alakíthatsz saját klánt is magadnak. Készen állsz? Irány a galaxis!
Hirdetések
Lövöldözős,Űrhajós,Háborús
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

DarkOrbit hírek

DarkOrbit: Halloween 2014

A népszerű űrhajós játékban sem maradhat el idén a Halloween esemény. Kísérteties dolgok történnek az űrben, furcsa hangok hallatszanak és a műszerek is megbolondultak.... Elolvasom (2014.10.27.)

DarkOrbit: Hitac anyahajók a láthatáron

A Darkorbit készítői minden játékost harcra hív, minden szektorban csúcstechnológiával ellátott Hitac anyahajók tűntek fel, melyek az ember támaszpontokra rendkívül nagy veszélyt jelentenek.... Elolvasom (2014.09.27.)

DarkOrbit: Futball világkupa 2014

A népszerű ingyenes űrhajós játék minden foci rajongót vár, hiszen kezdődik a futball világkupa, amely egy egész hónapon át tartó tematikus eseményekkel tarkított esemény lesz. A nyeremények között fantasztikus tárgyakat szerezhettek meg magatoknak.... Elolvasom (2014.06.16.)

DarkOrbit: Hades kapu - a csoportos Galaxy Gate

Három különösen veszélyes űrhajó jelent meg a játékban. A készítők nagy erejű Hades kapu építésére ösztönöznek. Szövetkezzetek legalább négy erős társatokkal és mutassátok meg az elnyomóknak, hogy milyen is az erős összefogás. ... Elolvasom (2014.04.23.)
DarkOrbit hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist