Battlestar Galactica Online

Battlestar Galactica Online

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 376, Átlag:4.80)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Lövöldözős,Űrhajós,Háborús,Scifi
Hivatalos oldal: Battlestar-galactica.bigpoint.com
Csatlakozz te is a Bigpoint sikeres sci-fi MMO online játékához, amely a sorozatból ismert népszerű világban játszódik. Ember vagy cylon, te melyik oldalra állsz? A döntés a te kezedben van. A Magyarországon is népszerű Csillagközi Romboló sorozat világa hamar magával ragadja a sci-fi rajongókat. A játékban a sorozatból már jól ismert szereplőkkel is találkozhatsz, akik majd a küldetéseket adják neked.
Hirdetések

Battlestar Galactica Online játék

Battlestar Galactica: Hivatalos E3 videó bemutató

Battlestar Galactica Online bemutató

A kérdés adott, Ember vagy cylon akarsz lenni? Te melyik oldalra állnál? Egy csoport menekülő ember vezére szeretnél lenni, vagy éppen az emberiség megsemmisítése a célod? A SyFy közkedvelt sorozatának, a Battlestar Galactica világában játszódó online űrstratégia játékban a te kezedben a döntés. Harcolj a sorozatbeli kedvenc karaktereidnek az oldalán, vagy éppen ellenük. Teljesítsd a parancsnokod megbízásából kiadott küldetéseket, és vezess ebben az online lövöldözős játékban egy kolóniai Viper vagy éppen egy cylon Rider vadászgépet. De Battlestar Galactica Online játékban olyan hajókkal is találkozhatsz, amelyeket a sorozatban nem láttál.

Harcolj ingyen a jó és a gonosz izgalmas csatáiban, vívj óriási űrcsatákat egyedül, vagy más online játékosokkal összefogva. Éld át a sosem látott stratégiai és többszemélyes MMO játék élményét, válassz PvP és PvE módok között, alakítsd kedvedre karakteredet és harcolj a Battlestar Galactica sorozat online játékvilágában! Jelentkezz most szolgálatra a fedélzeten és élj át fantasztikus, utánozhatatlan kalandokat ebben a böngészős, ingyenes játékban!
Battlestar Galactica Online hírek

Battlestar Galactica: 33. Frissítés és új jelzőrakéták

Február 20-án csütörtökön újabb nagyobb frissítés érkezik a live szerverre, új rakétavetők és torpedók, jelzőraktéák és csalik kerülnek a játékba. Ezenkívül új képességek és néhány apróbb hibajavítás is bekerül.... Elolvasom
Battlestar Galactica Online hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist