Anno Online hírek

Hirdetések
Stragégiai,Hajós,Ubisoft
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Anno Online: Teszt szerver újraindítása jutalmakkal

A készítők ismét elindítják az Anno Online ingyenes játék tesztszerverét, kérnek mindenkit, hogy aki csak tud vegyen részt a tesztelésben. Természetesen a jutalom sem fog elmaradni, hiszen a segítőkész játékosok 5000 TP-t kapnak eredeti felhasználói fiókjukra.
| Forrás: Hivatalos oldal
A készítők ismét elindítják az Anno Online ingyenes játék tesztszerverét, kérnek mindenkit, hogy aki csak tud vegyen részt a tesztelésben. Természetesen a jutalom sem fog elmaradni, hiszen a segítőkész játékosok 5000 TP-t kapnak eredeti felhasználói fiókjukra.

Az Ubisoft népszerű böngészős játéka újraéleszti a Nemzetközi Teszt szerverét. Ezen a héten pénteken egy tesztet futtatnak a készítők, ahol információkat szeretnének gyűjteni a javításokkal, frissítésekkel kapcsolatban. Minden játékosnak, aki legalább fél órát tölt online ezen a szerveren pénteken 16 óra és 18 óra között, az 5000 Tudásponttal lesz gazdagabb a részvételért cserébe.

anno-online-hirek-2.jpg
Akkor összegezve a "meghívót". A szerver 2014. május 16-án pénteken indul, a kezdés közép-európai idő szerint 16 óra, és egészen 18 óráig fog élni.
Hol érhető el: http://test.anno-online.com erre linkre kattintva tudtok majd belépni a szerverre. Ne feledjétek, legalább 30 percet fent kell töltenetek a szerveren ahhoz, hogy megkapjátok jutalmatokat.

Mindenkinek jó szórakozást!
Anno Online legfrissebb hírek

Anno Online: Karácsonyi esemény 2014

Közeleg a Karácsony, az Anno Online játék készítői sem tétlenkedtek, és egy meglepetést készítettek el a játékban. A Karácsony játékba való érkezése remélhetőleg minden játékosnak tetszeni fog.... Elolvasom (2014.12.22.)

Anno Online: Új funkciók a teszt szerveren - PVE

Az Anno Online készítői egy merőben új lehetőséget szeretnének a játékba implementálni. A teszt szerveren már mától elérhető a vadonatúj PVE funkciók, próbáljátok ki ti is.... Elolvasom (2014.08.30.)

Anno Online: Frissítés - Műemlékekkel kapcsolatos változások

Egy nagyobb frissítés közeleg a népszerű ingyenes stratégiai játékba. A hónap végén, július 29-én érkezik a Műemlékekkel kapcsolatos újítás. Az új változatot már néhányan tesztelhettétek a tesztszerveren.... Elolvasom (2014.07.24.)

Anno Online: Frissítés július 15-én

Frissítés érkezett a játékba a mai napon, mely apróbb újításokat és néhány hibajavítást hozott magával. A Futball esemény eltávolításra került, új tárgyak kerültek az üzletbe és temérdek hiba került javításra.... Elolvasom (2014.07.15.)

Anno Online: Labdarúgás esemény vége

A világbajnokságnak vége lett, Németország elhódította a világbajnoki trófeát Brazíliában. A mai napon összesítésre kerülnek az Anno Online játékban is az eredmények, majd eltávolításra kerül a világbajnoki esemény.... Elolvasom (2014.07.15.)
Még több hír
Anno Online - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist