Anno Online hírek

Hirdetések
Stragégiai,Hajós,Ubisoft
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Anno Online: Labdarúgás esemény a játékban

Tegnap elrajtolt a 2014-es labdarúgó világbajnokság Brazíliában, ezzel egy időben a népszerű történelmi stratégiai játékban is megkezdődött a labdarúgás esemény, melyben különféle nyereményeket gyűjthettek össze.
| Forrás: Hivatalos oldal
Tegnap elrajtolt a 2014-es labdarúgó világbajnokság Brazíliában, ezzel egy időben a népszerű történelmi stratégiai játékban is megkezdődött a labdarúgás esemény, melyben különféle nyereményeket gyűjthettek össze.

anno-online-hirek-5.jpg

A játékba való belépéshez minimum 6 telepes szükséges az Anno Online játékban. Az esemény témája természetesen a labdarúgás lesz. A célotok a játékban az lesz, hogy minél több focilabdát szerezzetek meg és a ranglistán minél előkelőbb helyen szerepeljetek. Az ingyenes játékban a focilabda lesz az új fizetőeszköz.

Az esemény több héten keresztül fog tartani, a tegnapi naptól kezdve (2014. június 12. csütörtök), egészen a világbajnokság végéig, azaz 2014. július 15-ig tart.
Kezdetben egy bemutatót kell megnéznetek, ahol a főbb célokat és fontosabb tudnivalókat tudhatjátok meg a labdarúgás eseménnyel kapcsolatban. A megszerzett focilabdákat fizető eszközként használhatjátok az üzletben, a begyűjtött tapasztalati pontok pedig a ranglistán elfoglalt helyeteket befolyásolja.

A szigeten el lesznek rejtve a labdacsomagok, ezek nem lesznek egyformák, lesz ahol többet találhattok, lesz ahol kevesebbet.

A begyűjtött focilabdák cserélhetőek lesznek, de a megszerzett tapasztalati pontok természetesen nem. A játékban továbbá mindenki szerezhet magának Csiszolatlan Gyémántokat is, ha teljesíti az esemény kihívásait.
A ranglistán előkelő helyet elérő játékosok jutalomban, méghozzá Csiszolatlan Gyémántban részesülnek.

Új tárgyak is érkeztek az esemény alkalmára. Ezek a vitorlák, a rakterek, az áldások, a rejtélyes sziget láda és a titokzatos szigetláda vagy világkupa láda.
A vitorlákat begyűjtve csökkenthetitek a hajótok utazási idejét, a rakterek segítségével a hajók szállítási kapacitását növelhetitek.
Az áldás a termékenységet +1-el növeli meg az épületeknél három egész napra. A rejtélyes sziget láda egy misztikus ládika, amely tartalmazhat 1 Nagy Almás szigetet, vagy 1 Nagy Kenderes szigetet vagy 1 Nagy búzás szigetet.
A Világkupa láda szintén egy misztikus láda, amely a Tágas vasbánya, a Városi levéltár, a Fejlesztett piactér, a Fejlesztett pékség, a Kísértet járta malom, a Fejlett Búzafarm, a Monumentális kincses hajó, Futball labdák(1000x), Tudás pontok (500x), Édes karamellás alma(15x), Sütik(30x) egyikét rejtheti.

Két új Épület is érkezik a labdarúgó esemény alkalmából az Anno Online játékba. Az egyik a magtár, amely megnöveli a Búzatermelést a befolyásolási területen belül.

anno-online-hirek-6.jpg
A másik épület a Kis Foci Stadion, amely egy látványosság a játékban. A megszerzésével növelhetitek a lakosok számát a behatási területen belül.

anno-online-hirek-7.jpg

Mindenkinek jó szórakozást az eseményhez!


Anno Online legfrissebb hírek

Anno Online: Karácsonyi esemény 2014

Közeleg a Karácsony, az Anno Online játék készítői sem tétlenkedtek, és egy meglepetést készítettek el a játékban. A Karácsony játékba való érkezése remélhetőleg minden játékosnak tetszeni fog.... Elolvasom (2014.12.22.)

Anno Online: Új funkciók a teszt szerveren - PVE

Az Anno Online készítői egy merőben új lehetőséget szeretnének a játékba implementálni. A teszt szerveren már mától elérhető a vadonatúj PVE funkciók, próbáljátok ki ti is.... Elolvasom (2014.08.30.)

Anno Online: Frissítés - Műemlékekkel kapcsolatos változások

Egy nagyobb frissítés közeleg a népszerű ingyenes stratégiai játékba. A hónap végén, július 29-én érkezik a Műemlékekkel kapcsolatos újítás. Az új változatot már néhányan tesztelhettétek a tesztszerveren.... Elolvasom (2014.07.24.)

Anno Online: Frissítés július 15-én

Frissítés érkezett a játékba a mai napon, mely apróbb újításokat és néhány hibajavítást hozott magával. A Futball esemény eltávolításra került, új tárgyak kerültek az üzletbe és temérdek hiba került javításra.... Elolvasom (2014.07.15.)

Anno Online: Labdarúgás esemény vége

A világbajnokságnak vége lett, Németország elhódította a világbajnoki trófeát Brazíliában. A mai napon összesítésre kerülnek az Anno Online játékban is az eredmények, majd eltávolításra kerül a világbajnoki esemény.... Elolvasom (2014.07.15.)
Még több hír
Anno Online - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist