Anno Online hírek

Hirdetések
Stragégiai,Hajós,Ubisoft
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Anno Online: Karácsonyi esemény 2014

Közeleg a Karácsony, az Anno Online játék készítői sem tétlenkedtek, és egy meglepetést készítettek el a játékban. A Karácsony játékba való érkezése remélhetőleg minden játékosnak tetszeni fog.
| Forrás: Hivatalos oldal
Közeleg a Karácsony, az Anno Online játék készítői sem tétlenkedtek, és egy meglepetést készítettek el a játékban. A Karácsony játékba való érkezése remélhetőleg minden játékosnak tetszeni fog. Aki elég ügyes és kitartó, az természetesen ajándékokat is szerezhet ezen időszak alatt.

Az Anno Online karácsonyi változatának telepítését 2014. december 16-tól már megtehettétek. A karácsonyi esemény időtartama és a küldetések elérhetősége 2015. január 5-ig tart (de az üzletben a Karácsony menüpont ezt követően is elérhető lesz). A kategória eltávolítása várhatóan 2015. január 16-án történik meg.

Nézzük meg, mit is kell tudni a karácsonyi eseménnyel kapcsolatban:
A 2014-es karácsonyi eseményen való részvétel feltétele, hogy 100 Vazallus lakosotok legyen. Akik ezt még nem érték el, azok számára egy küldetés fog megjelenni az ingyenes játékban, aminek pont az lesz a célja, hogy ezt a számot elérhessétek. Az 500 Vazallus meglétét követően alkalmatok nyílik majd a Sült Alma termelés erősítő gyártására az Ellátmányházban. Ezt nem csak saját területeiteken, hanem barátaitok szigetén is használhatjátok, és ha minden nap megteszitek ezt, akkor további meglepetés jutalmakat szerezhettek a hozzájuk kapcsolódó küldetések során.

A karácsonyi alkalommal a fizetőeszközök teljes átalakításon estek át. Jelenleg minden eseményen megszerezhető fizetőeszközt a raktárban találhatjátok meg, de az új verziótól kezdve ezek már a Halloweeni Lámpások mellett a képernyő tetején lesznek láthatóak.

Az ajándékok lesznek az elsődleges fizetőeszközök. Ezeket a Karácsonyi Műhelyben gyárthatjátok, vagy megvásárolhatjátok az üzletben, de ezekkel továbbra sem lehet kereskednetek. Az üzletben két fajta ajándékot vásárolhattok, a Kis Ajándék csomagot és a Nagy Ajándék csomagot. Az előbbi ára 495 Rubin (1000 ajándékot ad), az utóbbi ára pedig 4790 Rubin (10 000 ajándékot ad).
Gyárthattok különböző ajándék csomagokat az Ajándék Műhelyben. Kicsi, közepes és nagy csomag gyártására lesz lehetőségetek. A kicsi csomag 100 fa, a közepes 200 gyapjú, a nagy 300 búza beadásával gyártható le. A termelési idő rendre 2, 6 és 16 óra. A kis csomag 10 ajándékot ad, a közepes csomag 40 ajándékot, a nagy csomag pedig 80 ajándékkal jutalmaz meg.

Az üzletben ezen idő alatt különféle izgalmas épületeket találhattok, például ilyen a Juhászcéh. Ez az épület megnöveli a gyapjú termelését 50 százalékkal a befolyásolási területen belül. Az ára 7950 ajándék, mérete 3x3, fenntartási költsége 8.

anno-online-hirek-14.jpg

Az Üvegház a Kenderültetvények hatékonyságát befolyásolja, méghozzá a termelést 7-es sugarú körben 50 százalékkal növeli meg. Az ára 6950 ajándék, mérete 3x3, fenntartási költsége 8.

anno-online-hirek-15.jpg

A műhely nyersanyagokért állít elő az Emlékmű építéséhez szükséges alapanyagokat. Az ára 14900 ajándék, mérete 3x3, fenntartási költsége 27. Termelhettek az épületben mészkövet, csövet, ívet, láncot és oszlopot.
anno-online-hirek-16.jpg

Idén a Keleti Nagykövetség korlátozás nélkül megvásárolható lesz. Az ára 9950 ajándék, mérete 4x4, fenntartási költsége nincs. A felépítése után a fűszert termelhettek. A kis csomag 10 fűszert, a közepes csomag 100 fűszert, a nagy csomag 250 fűszert ad.

anno-online-hirek-17.jpg

A Fejlesztett pékség felépítése után 33 százalékkal meggyorsul a termelési idő. Az ára 3950 ajándék, mérete 3x3, fenntartási költsége 7. Idén a pékséget is korlátozás nélkül megvásárolhatjátok.

anno-online-hirek-18.jpg

A Karácsonyfa egy ünnepi látványosság, ami a lakosságot növeli a befolyásolási területen belül. Az ára 2950 ajándék, mérete 2x2. Felépítése után plusz két lakó kerül minden lakossági szinthez 4-es hatósugáron belül.

anno-online-hirek-19.jpg
A Hóember szintén egy dekorációs elem, mely 199 ajándékba kerül. Fenntartási költsége nincs, mérete 1x1-es. Igazából gyakorlati haszna nincs, csak szépíti a városotokat!

Mindenkinek kívánunk kellemes ünnepeket és a szünidőben is jó játékot!

Anno Online legfrissebb hírek

Anno Online: Új funkciók a teszt szerveren - PVE

Az Anno Online készítői egy merőben új lehetőséget szeretnének a játékba implementálni. A teszt szerveren már mától elérhető a vadonatúj PVE funkciók, próbáljátok ki ti is.... Elolvasom (2014.08.30.)

Anno Online: Frissítés - Műemlékekkel kapcsolatos változások

Egy nagyobb frissítés közeleg a népszerű ingyenes stratégiai játékba. A hónap végén, július 29-én érkezik a Műemlékekkel kapcsolatos újítás. Az új változatot már néhányan tesztelhettétek a tesztszerveren.... Elolvasom (2014.07.24.)

Anno Online: Frissítés július 15-én

Frissítés érkezett a játékba a mai napon, mely apróbb újításokat és néhány hibajavítást hozott magával. A Futball esemény eltávolításra került, új tárgyak kerültek az üzletbe és temérdek hiba került javításra.... Elolvasom (2014.07.15.)

Anno Online: Labdarúgás esemény vége

A világbajnokságnak vége lett, Németország elhódította a világbajnoki trófeát Brazíliában. A mai napon összesítésre kerülnek az Anno Online játékban is az eredmények, majd eltávolításra kerül a világbajnoki esemény.... Elolvasom (2014.07.15.)
Még több hír
Anno Online - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist