Anno Online hírek

Hirdetések
Stragégiai,Hajós,Ubisoft
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Anno Online: Frissítés - Műemlékekkel kapcsolatos változások

Egy nagyobb frissítés közeleg a népszerű ingyenes stratégiai játékba. A hónap végén, július 29-én érkezik a Műemlékekkel kapcsolatos újítás. Az új változatot már néhányan tesztelhettétek a tesztszerveren.
| Forrás: Hivatalos oldal
Egy nagyobb frissítés közeleg a népszerű ingyenes stratégiai játékba. A hónap végén, július 29-én érkezik a Műemlékekkel kapcsolatos újítás. Az új változatot már néhányan tesztelhettétek a tesztszerveren.

A Műemlékekkel kapcsolatos változások fő oka az volt, hogy a készítők vonzóbbá tegyék a Műemlék-építés funkciót.

Hozzávaló építőanyagok változásai: 75-ről lecsökkentek 9-re az alapanyagok típusai, továbbá 9 egyedi hozzávaló lesz a Könyvtárhoz. A már meglévő hozzávalók át lesznek számolva az újabbakra. A tervek megszűnnek, a meglévő tervek is valamilyen formában jóváíródnak a játékosoknál.

A Műemlékek az Üzletből át fognak kerülni az Építés menü Infrastruktúra és Látványosság részébe.

anno-online-hirek-12.jpg

A Műemlékek építésjogainak a feloldása növeli majd az építhető Műemlékek számát az Építés menüben, továbbá  néhány új leírás is bekerült a játékba. 

Új feladatok is kerültek be az Anno Online játékba, amelyben a Műemlék építés fortélyait sajátíthatjátok el.

A legfontosabb újítás a Műemlékekkel kapcsolatban az, hogy egyszerre több Műemléket is építhettek majd egy időben. Építhettek például párhuzamosan egy Várat és egy Botanikus kertet. A Műemlékek költségei és építési idejei kis mértékben változtak.

A barát Műemlékéhez átküldött Építész az eddigi 5% helyett 10%-kal gyorsítja az adott Műemlék épülési sebességét.

Kis mértékben változott a napi belépési bónusz is. Az első kihagyott napot ugyanannyi rubinnal tudjátok majd aktiválni, mint a többit.

A frissítés 2014. július 29-én érkezik majd az Anno Online játékba.

Jó szórakozást!


Anno Online legfrissebb hírek

Anno Online: Karácsonyi esemény 2014

Közeleg a Karácsony, az Anno Online játék készítői sem tétlenkedtek, és egy meglepetést készítettek el a játékban. A Karácsony játékba való érkezése remélhetőleg minden játékosnak tetszeni fog.... Elolvasom (2014.12.22.)

Anno Online: Új funkciók a teszt szerveren - PVE

Az Anno Online készítői egy merőben új lehetőséget szeretnének a játékba implementálni. A teszt szerveren már mától elérhető a vadonatúj PVE funkciók, próbáljátok ki ti is.... Elolvasom (2014.08.30.)

Anno Online: Frissítés július 15-én

Frissítés érkezett a játékba a mai napon, mely apróbb újításokat és néhány hibajavítást hozott magával. A Futball esemény eltávolításra került, új tárgyak kerültek az üzletbe és temérdek hiba került javításra.... Elolvasom (2014.07.15.)

Anno Online: Labdarúgás esemény vége

A világbajnokságnak vége lett, Németország elhódította a világbajnoki trófeát Brazíliában. A mai napon összesítésre kerülnek az Anno Online játékban is az eredmények, majd eltávolításra kerül a világbajnoki esemény.... Elolvasom (2014.07.15.)
Még több hír
Anno Online - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist