Anno Online hírek, aktualitások

Anno Online

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 197, Átlag:4.01)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Stragégiai,Hajós,Ubisoft
Hivatalos oldal: Hu.anno-online.com
Az Ubisoft népszerű stratégiai játékának online, internetes változata. A játék a középkori városok világába kalauzol el, ahol a több ezer online játékossal játszhatsz együtt. A siker kulcsa a megfelelő kereskedelmi stratégiai felállítása és a többiekkel való együttműködésben rejlik. Építsd meg saját városodat, és hajóid segítségével kereskedj ügyesen a többi játékossal.
Hirdetések
Stragégiai,Hajós,Ubisoft
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Anno Online hírek

Anno Online: Karácsonyi esemény 2014

Közeleg a Karácsony, az Anno Online játék készítői sem tétlenkedtek, és egy meglepetést készítettek el a játékban. A Karácsony játékba való érkezése remélhetőleg minden játékosnak tetszeni fog.... Elolvasom (2014.12.22.)

Anno Online: Új funkciók a teszt szerveren - PVE

Az Anno Online készítői egy merőben új lehetőséget szeretnének a játékba implementálni. A teszt szerveren már mától elérhető a vadonatúj PVE funkciók, próbáljátok ki ti is.... Elolvasom (2014.08.30.)

Anno Online: Frissítés - Műemlékekkel kapcsolatos változások

Egy nagyobb frissítés közeleg a népszerű ingyenes stratégiai játékba. A hónap végén, július 29-én érkezik a Műemlékekkel kapcsolatos újítás. Az új változatot már néhányan tesztelhettétek a tesztszerveren.... Elolvasom (2014.07.24.)

Anno Online: Frissítés július 15-én

Frissítés érkezett a játékba a mai napon, mely apróbb újításokat és néhány hibajavítást hozott magával. A Futball esemény eltávolításra került, új tárgyak kerültek az üzletbe és temérdek hiba került javításra.... Elolvasom (2014.07.15.)

Anno Online: Labdarúgás esemény vége

A világbajnokságnak vége lett, Németország elhódította a világbajnoki trófeát Brazíliában. A mai napon összesítésre kerülnek az Anno Online játékban is az eredmények, majd eltávolításra kerül a világbajnoki esemény.... Elolvasom (2014.07.15.)

Anno Online: Új változat a teszt szerveren

Új verzió került feltelepítésre az Anno Online teszt szerverére, ami már tartalmazza a legújabb módosításokat a játékban. A legfontosabb újítás az emlékművek építkezését érintette.... Elolvasom (2014.07.11.)

Anno Online: Gyorsjavítás július 1-én

Biztosan sokan észrevettétek, hogy tegnap nem voltak elérhetőek egy kis időre az Anno Online játék szerverei. Az oka az volt, hogy egy kisebb fajta gyorsjavítás érkezett a játékba, és emiatt kellett a szervereket leállítani.... Elolvasom (2014.07.02.)

Anno Online: Változások naplói, június 24.

A Futball játék már javában zajlik a játékban, most néhány apróbb változást közöltek a hivatalos oldalon, amely június 24-én be is került a játékba. A készítők kijavították a Futballpályánál tapasztalt hibát, a levelezést.... Elolvasom (2014.06.25.)

Anno Online: Júniusi változások

A játékba sok fontos újítás érkezett júniusban, megkezdődött a Futball Világkupa 2014-es esemény, új tárgyak érkeztek az üzletbe, és jó néhány apróbb hibajavítást is eszközöltek a készítők.... Elolvasom (2014.06.16.)

Anno Online: Labdarúgás esemény a játékban

Tegnap elrajtolt a 2014-es labdarúgó világbajnokság Brazíliában, ezzel egy időben a népszerű történelmi stratégiai játékban is megkezdődött a labdarúgás esemény, melyben különféle nyereményeket gyűjthettek össze.... Elolvasom (2014.06.13.)

Anno Online: Vidám órák

Csak amíg a készlet tart! Az Ubisoft népszerű kereskedős stratégiai játékában vidám órák lesznek a mai napon. Egészen este 11 óráig az Anno Online üzletében 100%-kal több Rubint kaphattok.... Elolvasom (2014.05.27.)

Anno Online: Karbantartás május 19-én

Hétfőn a hajnali órákban karbantartási munkálatokat végeznek az Anno Online játék készítői, hogy további javításokat végezhessenek el a háttérrendszerben. A készítők célja, hogy még stabilabb legyen a játékmenet és a szerver megbízhatósága is növekedjen!... Elolvasom (2014.05.18.)

Anno Online: Teszt szerver újraindítása jutalmakkal

A készítők ismét elindítják az Anno Online ingyenes játék tesztszerverét, kérnek mindenkit, hogy aki csak tud vegyen részt a tesztelésben. Természetesen a jutalom sem fog elmaradni, hiszen a segítőkész játékosok 5000 TP-t kapnak eredeti felhasználói fiókjukra.... Elolvasom (2014.05.15.)

Anno Online: Új verzió május 6-án

Újabb verzió kerül az Ubisoft népszerű online stratégiai játékába, az Anno Online játékba. A frissítés során új funkciók és változások kerülnek majd be a játékba. Új tárgyak jelennek meg az üzletben és az apróbb hibák is javításra kerülnek.... Elolvasom (2014.05.03.)

Anno Online: Változási napló 2014. április 29.

Véget ért a Húsvéti Ünnepség a népszerű stratégiai játékban is. Az Anno Online játékban a húsvéti eredmények teljesítéséért járó jutalmak kiosztásra kerülnek. Néhány változást is hoz a frissítés, melyek a következőek.... Elolvasom (2014.04.28.)
Anno Online hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist