Age of Wulin

Age of Wulin

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 406, Átlag:4.40)
Típus: Letölthető játék
Stílus: Szerepjáték,MMORPG,Fantasy,Távol-keleti
Hivatalos oldal: Wulin.webzen.com
Az Age of Wulin játék egy ingyenes többszemélyes szerepjáték, amely a varázslatos távol-keleti világban játszódik, a középkori Kínában. A játék hűen adja vissza az akkor kínai történelmet, a jól ismert harcosok és fegyverek mellett a készítők a területeket is korhűen ábrázolják. Az Age of Wulin szerepjáték 18 fejezetében az összes fontosabb kínai történelmi helyszínen megfordulhattok. Az MMORPG grafikája kiemelendő, élethű környezet és speciális karakteranimációk jellemzik a játékot.
Hirdetések

Age of Wulin játék

Age of Wulin: Játékelőzetes

Age of Wulin bemutató

A gPotato játékfejlesztői egy igazán remek szerepjátékot készítettek el még 2013-ban. Az ingyenes MMO játék az ősi Kínában játszódik, ahol a kezdetekkor 8 féle Kung-Fu iskola személye közül generálhattok magatoknak egyet. Ebben a játékban nem fogtok találkozni tündérekkel, orkokkal és egyéb fantázia szörnyekkel. A játék szereplőit az ősi kínai történelem korhű másaként alkották meg a készítők. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne találkozhatnátok varázslatos dolgokkal a játékban. A harcosaitokat megtaníthatjátok a Kung-Fu mesterek különleges képességeire, például vízen járás, falra felfutás vagy lebegés.

Az Age of Wulin RPG élmény nem fogható egyik hasonló játékhoz sem. Nincsenek class-ok, nincsenek szintlépések. A karaktered tulajdonságait a képességei határozzák meg. A játékban jelenleg is több mint 20ezer NPC-t található meg a csodálatosan megvalósított, részletgazdag világban. A rengeteg automatizált játékos viszont nem csak álldogál a játékban, mindegyiknek meg van a saját élete és személyisége. Reagálnak a különféle eseményekre és együtt formálják tovább ezt a fantázia világot.

A játék térképe hatalmas, több mint 130 négyzetkilométer. Ez szintén egyedülálló a hasonló játékok között. Az ősi Kína világát szinte realisztikusan visszaadó térképen bárhová eljuthattok harcosaitokkal.

A játékba való regisztráció angol nyelven történik, mindössze pár adatot kell megadnotok:
Username - felhasználó név
Email Address - email cím (ez fontos, mert ide kapjátok meg az igazoló emailt)
Password és Confirm Password - itt adhatjátok meg a jelszavaitokat kétszer egymás után
Type the code Shown - ide be kell írnotok a képen található kódsorozatot (az automata regisztrációk kiszűrése miatt)
Create Account - Fiók létrehozása

De ha nem akartok külön email-lel beregisztrálni, akkor használhatjátok meglévő Facebook vagy Google-s fiókotokat is.

Ha készen vagytok a regisztrációval, le kell töltenetek (Download), a kliens verziót a számítógépetekre, majd telepíteni azt az operációs rendszerre. Ha telepítettétek a játékot, máris az asztalról elindítható az Age of Wulin indító ikonnal.

Ha elindítjátok a játékot, 4 sztorimód közül választhattok majd, mind 4 különböző és kalandos játékot ígér mindenki számára. Minden sztori más és más városban kezdődik, viszont a későbbiekben ennek már nem lesz jelentősége.

Ha kiválasztottátok a sztorimódot, eljuttok a karakter készítő részhez, ahol testre szabhatjátok saját karaktereteket.
Age of Wulin hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek az Age of Wulin játékhoz!
Age of Wulin hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist