11 Legends hírek

Hirdetések
Sport, Foci, Menedzser
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

11 Legends: Szövetségi változások

Egy kisebb frissítés érkezett az ingyenes foci menedzser játékba. A frissítéssel további szövetkezeti szinteket érhettek el, továbbá egy szövetségi gyorsító is került a játékba.
| Forrás: Hivatalos oldal
Egy kisebb frissítés érkezett az ingyenes foci menedzser játékba. A frissítéssel további szövetkezeti szinteket érhettek el, továbbá egy szövetségi gyorsító is került a játékba.

11-legends-hirek-9.jpg

A szövetségeket mostantól magasabb szintre fejleszthetitek. Az eddig a szövetség maximum 100 tagú volt, a frissítés után ez a szám 200-ra változott.

A szövetségek számára is elérhetővé vált a gyorsító a 11 Legends játékban. A szövetség a szövetségi gyorsító hatására akár 1000%-os bónuszt is szerezhet a szövetségi tornák által szerzett szövetségi pontokra. A gyorsító mindig 3 napra fog szólni. A három nap alatt tetszőleges mennyiségű tornát rendezhettek. A gyorsító költsége a szövetség taglétszámától és a gyorsítási foktól függ.

Néhány aktív szövetkezet kérte, hogy 3, 6 és 12 órás szövetségi tornahosszok kerüljenek a játékba. A frissítés után már ezek az időtartamok választhatóak lesznek a 11 Legends játékban, így még jobban ki tudjátok használni a szövetségi gyorsítók által adott extra bónuszt.

Jó játékot mindenkinek!


11 Legends legfrissebb hírek

11 Legends: Sósborszesz cucc

Újabb fantasztikus prémium cuccot szerezhettek be a 11 Legends foci menedzser játékban. Ezúttal a Prémium sósborszesz cuccot szerezhetitek meg ha legalább 1600 gólos vásárlást végeztek a játékban.... Elolvasom (2014.09.27.)

11 Legends: Új helyettes és 7 napos tornagyorsító

Néhány apróbb változás került be az Upjers népszerű foci menedzser játékába. A szövetségek elnöke mostantól egy 3. helyettest is kinevezhet a hatékonyabb ügyintézés érdekében.... Elolvasom (2014.08.15.)

11 Legends: Minden napra egy bónuszajándék

A brazíliai világbajnokság közelít a végéhez, a 11 Legends játékban is egyre izgalmasabb a hangulat. A héten minden nap 9 órakor új bónuszajándék érkezik a játékba, amelyet csak 24 órán keresztül érhettek el.... Elolvasom (2014.07.08.)

11 Legends: Új feljesztési szintet kap a kutatóközpont

Sokak által már régóta várt frissítés érkezett a népszerű ingyenes foci menedzser játékba. A játékba érkezett újítás során a kutatóközpont új fejlesztési szintet kapott, amelyben már különleges cuccokat is gyárthattok.... Elolvasom (2014.06.30.)
Még több hír
11 Legends - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist