11 Legends hírek

Hirdetések
Sport, Foci, Menedzser
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

11 Legends: Minden napra egy bónuszajándék

A brazíliai világbajnokság közelít a végéhez, a 11 Legends játékban is egyre izgalmasabb a hangulat. A héten minden nap 9 órakor új bónuszajándék érkezik a játékba, amelyet csak 24 órán keresztül érhettek el.
| Forrás: Hivatalos oldal
A brazíliai világbajnokság közelít a végéhez, a 11 Legends játékban is egyre izgalmasabb a hangulat. A héten minden nap 9 órakor új bónuszajándék érkezik a játékba, amelyet csak 24 órán keresztül érhettek el.

A bónuszajándékok a szokott módon nem lesznek elérhetőek a cuccboltban, de a ajándékba érkeznek minden egyszerre legalább 1600 gólos vásárláskor.

Nézzük a heti ajándékok listáját:

2014. július 7. hétfő: prémium jéghűtő (+50 lövés, labdavezetés és erőnlét pont)

11-legends-hirek-4.jpg
2014. július 8. kedd: gólvonaltechnika (+50 pontosság, technika és beadás pont)

11-legends-hirek-5.jpg

2014. július 9. szerda: prémium bírói habspray (+50 megfontoltság, pontosság és lövés pont)

11-legends-hirek-6.jpg

2014. július 10. csütörtök: prémium vállharapásvédő (+50 cselezés, labdavezetés és erőnlét pont)

11-legends-hirek-7.jpg

2014. július 11. péntek: prémium ivószüneti izotóniás ital (+50 agilitás, passz és fejes pont)

11-legends-hirek-8.jpg

Szerezzétek be az adott napon az aktuális bónuszajándékot, és használjátok ki a bónusz adta extra pontokat!

Jó szórakozást minden 11 Legends játékosnak!


11 Legends legfrissebb hírek

11 Legends: Sósborszesz cucc

Újabb fantasztikus prémium cuccot szerezhettek be a 11 Legends foci menedzser játékban. Ezúttal a Prémium sósborszesz cuccot szerezhetitek meg ha legalább 1600 gólos vásárlást végeztek a játékban.... Elolvasom (2014.09.27.)

11 Legends: Új helyettes és 7 napos tornagyorsító

Néhány apróbb változás került be az Upjers népszerű foci menedzser játékába. A szövetségek elnöke mostantól egy 3. helyettest is kinevezhet a hatékonyabb ügyintézés érdekében.... Elolvasom (2014.08.15.)

11 Legends: Szövetségi változások

Egy kisebb frissítés érkezett az ingyenes foci menedzser játékba. A frissítéssel további szövetkezeti szinteket érhettek el, továbbá egy szövetségi gyorsító is került a játékba.... Elolvasom (2014.07.26.)

11 Legends: Új feljesztési szintet kap a kutatóközpont

Sokak által már régóta várt frissítés érkezett a népszerű ingyenes foci menedzser játékba. A játékba érkezett újítás során a kutatóközpont új fejlesztési szintet kapott, amelyben már különleges cuccokat is gyárthattok.... Elolvasom (2014.06.30.)
Még több hír
11 Legends - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist