11 Legends hírek, aktualitások

11 Legends

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 395, Átlag:4.89)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Sport, Foci, Menedzser, Labdarúgás, Futballmenedzs
Hivatalos oldal: 11legends.upjers.com
A 11 Legends egy focis, böngésződben játszható ingyenes játék, amelyben saját focicsapatod kapitánya lehetsz, ami rengeteg fiatal nagy álma. Ebben a menedzseres játékban lehetőséged van arra, hogy egy saját futball csapatot irányíts. Edzd játékosaidat, alakítsd ki a játékoskeretet és válaszd ki a megfelelő taktikát a mérkőzésekre. Lásd el a sérült játékosaidat, foglalkozz a reklámmal és a szurkolóiddal. Hozd létre a legerősebb csapatodat és vezesd őket győzelemre!
Hirdetések
Sport, Foci, Menedzser
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

11 Legends hírek

11 Legends: Sósborszesz cucc

Újabb fantasztikus prémium cuccot szerezhettek be a 11 Legends foci menedzser játékban. Ezúttal a Prémium sósborszesz cuccot szerezhetitek meg ha legalább 1600 gólos vásárlást végeztek a játékban.... Elolvasom (2014.09.27.)

11 Legends: Új helyettes és 7 napos tornagyorsító

Néhány apróbb változás került be az Upjers népszerű foci menedzser játékába. A szövetségek elnöke mostantól egy 3. helyettest is kinevezhet a hatékonyabb ügyintézés érdekében.... Elolvasom (2014.08.15.)

11 Legends: Szövetségi változások

Egy kisebb frissítés érkezett az ingyenes foci menedzser játékba. A frissítéssel további szövetkezeti szinteket érhettek el, továbbá egy szövetségi gyorsító is került a játékba.... Elolvasom (2014.07.26.)

11 Legends: Minden napra egy bónuszajándék

A brazíliai világbajnokság közelít a végéhez, a 11 Legends játékban is egyre izgalmasabb a hangulat. A héten minden nap 9 órakor új bónuszajándék érkezik a játékba, amelyet csak 24 órán keresztül érhettek el.... Elolvasom (2014.07.08.)

11 Legends: Új feljesztési szintet kap a kutatóközpont

Sokak által már régóta várt frissítés érkezett a népszerű ingyenes foci menedzser játékba. A játékba érkezett újítás során a kutatóközpont új fejlesztési szintet kapott, amelyben már különleges cuccokat is gyárthattok.... Elolvasom (2014.06.30.)

11 Legends: 2014-es labdarúgó világbajnokság extrák

Hamarosan megkezdődik a 2014-es labdarúgó világbajnokság Brazíliában, természetesen ennek alkalmában az ingyenes foci menedzser játékban rengeteg világbajnoki meglepetés vár titeket.... Elolvasom (2014.06.05.)

11 Legends: Prémium sörös kiskocsi bónuszajándék

A Prémium húsvéti tojás után újabb bónuszajándék került be a népszerű foci menedzser játékba, ezúttal gólvásárláskor a Prémium sörös kiskocsi cuccot szerezhetitek meg magatoknak.... Elolvasom (2014.05.26.)

11 Legends: Gyűjtsd be Lothar Matthäus cucckészletét

Megérkezett a játékba a népszerű focista, Lothar Matthäus tárgykészlete, mely olyan nagy értékű cuccokból áll mint például a Matthäus napszemüveg, Matthäus csuka és még sok más extra. ... Elolvasom (2014.05.16.)
11 Legends hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist